Havnen som arbejdsplads

Job og karriere

Vision og strategi

ADP er en innovativ virksomhed, der driver erhvervshavnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Vores havneaktiviteter skaber værditilvækst og arbejdspladser i de tre kommuner, hvor vi driver havne.


Havnen som arbejdsplads

Der er mange forskellige jobs i ADP, og selv om vi arbejder side om side, så er vi ikke ens. Til gengæld har vi et fælles værdigrundlag, der sikrer, at alles kompetencer altid udnyttes optimalt – enten i teams eller som enkeltperson. Vores medarbejdere dækker mange fagområder inden for f.eks. drift og vedligehold, anlæg, salg og marketing, økonomi og it. Det øgede kommercielle fokus og udvikling betyder at vores ansatte nu også tæller specialister inden for transport og logistik samt erfarne projektledere og projektudviklere, der håndterer vores store ejendomsudviklingsprojekter i Taulov Dry Port.


P.t. har vi ingen ledige stillinger.
Uopfordrede ansøgninger sendes til job@adp-as.dk

 

Mød en medarbejder og læs mere om deres hverdag i ADP

Dykker

Et dykkerteam består altid af tre mand. To dykkere og en dykkerassistent. Timerne under overfladen bruges blandt andet på at inspicere kajer og havneværker, tjekke at havbunden er fri for større elementer, der kan forstyrre skibstrafikken og vedligeholde de tilsammen mere end seks kilometer kajanlæg.

Kranfører 

Vi er en gruppe på 16 kranførere og én kranførerlærling, som ofte arbejder i højden - helt op til 45 meters højde. Udsigten er smuk, men arbejdet med tonstung last kræver præcision. Som kranfører skal man være forsigtig med den tunge last, som ofte placeres ganske tæt på kranen ved kajen.