Havnen som arbejdsplads

Job og karriere

Vision og strategi

ADP er en innovativ virksomhed, der driver erhvervshavnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Vores havneaktiviteter skaber værditilvækst og arbejdspladser i de tre kommuner, hvor vi driver havne.


Havnen som arbejdsplads

Der er mange forskellige jobs i ADP, og selv om vi arbejder side om side, så er vi ikke ens. Til gengæld har vi et fælles værdigrundlag, der sikrer, at alles kompetencer altid udnyttes optimalt – enten i teams eller som enkeltperson. Vores medarbejdere dækker mange fagområder inden for f.eks. drift og vedligehold, anlæg, salg og marketing, økonomi og it. Det øgede kommercielle fokus og udvikling betyder at vores ansatte nu også tæller specialister inden for transport og logistik samt erfarne projektledere og projektudviklere, der håndterer vores store ejendomsudviklingsprojekter i Taulov Dry Port.Ledige stillinger:


Økonomielev til ADP A/S i Fredericia - hurtigst muligt (genopslag)

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og dynamisk virksomhed? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig. Læs mere on stillingen her

 

Mekaniker til vedligeholdelse af havnemateriel på ADP-havnene

ADP søger en dygtig og alsidig mekaniker til et spændende og udviklende job. Med base i Fredericia skal du sammen med den øvrige servicestab vedligeholde kraner, køretøjer og øvrigt materiel på vores havne i Fredericia og Nyborg, og du får stor indflydelse på din arbejdsdag her

Kranførerlærling (genopslag)

I ADP A/S er det altafgørende for os, at vi hver dag på vores havne kan tilbyde de bedste kranservices 24/7/365 med en stærk og professionel medarbejderstab.

I takt med den fortsatte udvikling i aktiviteterne på vores havne søger vi derfor en dygtig og mødestabil Kranførerlærling.

Læs stillingsopslaget her.

Sales Manager - Projektsalg

ADP søger en Sales Manager - Projektsalg, der vil få ansvaret for hele salgsprocessen fra etablering af kundekontakt til kontraktunderskrivelse – og særligt fokus på udviklingen af Taulov Dry Port, der er et multimodalt transport‐ og logistikcenter koblet til Fredericia Havn.
Læs stillingsopslaget her.

 

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@adp-as.dk

 

Mød en medarbejder og læs mere om deres hverdag i ADP

Dykker

Et dykkerteam består altid af tre mand. To dykkere og en dykkerassistent. Timerne under overfladen bruges blandt andet på at inspicere kajer og havneværker, tjekke at havbunden er fri for større elementer, der kan forstyrre skibstrafikken og vedligeholde de tilsammen mere end seks kilometer kajanlæg.

Kranfører 

Vi er en gruppe på 16 kranførere og én kranførerlærling, som ofte arbejder i højden - helt op til 45 meters højde. Udsigten er smuk, men arbejdet med tonstung last kræver præcision. Som kranfører skal man være forsigtig med den tunge last, som ofte placeres ganske tæt på kranen ved kajen.