Havnen som arbejdsplads

Job og karriere

Vision og strategi

ADP er en innovativ virksomhed, der driver erhvervshavnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Vores havneaktiviteter skaber værditilvækst og arbejdspladser i de tre kommuner, hvor vi driver havne.


Havnen som arbejdsplads

Der er mange forskellige jobs i ADP, og selv om vi arbejder side om side, så er vi ikke ens. Til gengæld har vi et fælles værdigrundlag, der sikrer, at alles kompetencer altid udnyttes optimalt – enten i teams eller som enkeltperson. Vores medarbejdere dækker mange fagområder inden for f.eks. drift og vedligehold, anlæg, salg og marketing, økonomi og it. Det øgede kommercielle fokus og udvikling betyder at vores ansatte nu også tæller specialister inden for transport og logistik samt erfarne projektledere og projektudviklere, der håndterer vores store ejendomsudviklingsprojekter i Taulov Dry Port.Ledige stillinger:

 

Havnefoged til Fredericia Lystbådehavn

Har du interesse for det maritime miljø og sætter du en ære i at levere professionel service? Kunne du tænke at kombinere dette med et frisk havpust og duften af saltvand? Så er du måske vores nye Havnefoged på Fredericia Lystbådehavn. Læs mere om stillingen her.

 

Kranførerlærling søges til ADP A/S i Nyborg

Er du vild med store maskiner, og har du teknisk snilde? Og synes du i øvrigt at livet på en havn er spændende? Så er du måske vores nye lærling som Kranfører på Nyborg Havn. Læs mere om stillingen her.

 

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@adp-as.dk