Smuk beliggenhed i hjertet af Danmark

Fredericia Lystbådehavn

Fredericia Lystbådehavn har en fantastisk beliggenhed, både når det kommer til sejlads og oplevelser på land. Havnen ligger lige ved havets hovedvej på turen rundt om Fyn eller til og fra Tyskland.

Smuk beliggenhed i hjertet af Danmark

Oplevelsen af Fredericia Lystbådehavn begynder allerede ved indsejlingen, som med smuk bøgeskov, kuperet terræn og Lillebæltsbroen er en af Danmarks smukkeste indsejlinger. Placeringen ved Lillebælt giver et godt sejlermiljø, hvor du altid kan finde læ og roligt sejlervejr og -vand.

Lystbådehavnen ligger smukt placeret med naturen som kulisse, og du er tæt på det hele. Blot 25 meter fra lystbådehavnen findes Erritsø Strand, som er en god og familievenlig sandstrand. Ganske tæt på findes der også skov og et stort sportsområde, som gæstesejlere i Fredericia Lystbådehavn frit kan benytte. 

Video: Oplev de moderne faciliteter og de skønne omgivelser på Fredericia Lystbådehavn

Online booking for optagning/søsætning af din båd

Havnekontorets åbningstider
 

Vores tally automat virker men er ustabil. Der arbejdes på at få løst sagen så hurtigst muligt. 

VINTERPLADSEN ER KUN FORBEHOLDT FASTLIGGERE FRA FREDERICIA LYSTBÅDEHAVN
Pga. ændringer af vinterpladsen, er det fra 2020 kun forbeholdt fastliggere at komme op for vinteren

 

Havnekontoret har åbent 
Tirsdag kl. 8:00 - 10:00 
Onsdag kl. 15:00 - 17:00 

Havnekontorets åbningstider pr. 29. marts 2021
Mandag - fredag kl. 8:00 - 10:00 
Onsdag kl. 15:00 - 17:00 

Telefon: +45 7921 5069

Email: havnefoged@frlh.dk

Adresse: Jesper Banksvej 18, 7000 Fredericia 

Koordinater: 55°33,2’N - 9°43,8’E

Moderne faciliteter

På Fredericia Lystbådehavn møder du et moderne havnehus, som byder alle lystsejlere velkommen. Her er et indbydende gæstesejlerrum med køkken, toilet med bad, vaskemaskiner og tørretumbler samt turistinformation.

På havnen har vi en række grillområder med borde, bænke og en fast grill. På Fredericia Lystbådehavn ligger den hyggelige COZY Café & Restaurant med inden- og udendørs servering. På cafeen er der også mulighed for at leje cykler og både. 

Direkte ned til vandet, med udsigt til Lillebæltsbroen og Strib Fyr har gæster også mulighed for at overnatte med sin autocamper. Læs mere her.

Som en af få lystbådehavne i Danmark har vi en sublift med kapacitet på op til 23 tons, som betyder, at vi kan tilbyde effektive og skånsomme løft. Book vores sublift her.  

For lån af Lystbådehavnens stativ på gruspladsen kontakt venligst Havnekontoret. Stativet kan lånes i op til 7 dage. 

 

Indkøb og byliv

En kilometer fra havnen finder du butikker og gode indkøbsmuligheder, og tre kilomenter fra havnen er Fredericia centrum. Hvis ikke du har lyst til gåturen kører der bus direkte fra lystbådehavnen. I centrum finder du hyggelige cafeer, et levende handelsliv og fine seværdigheder som bl.a. Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg.  

 

Seværdigheder

Fredericia ligger tæt på en række af Dannmarks bedste attraktioner bl.a. LEGOLAND®, Kongernes Jelling, Egeskov Slot, H. C. Andersens hus, Koldinghus og Trapholt.

Læs mere om de mange seværdigheder i området her.