Danmarks førende lager- og logistikcenter

Taulov Dry Port

Moderne lager- og logistikejendomme

Gennem partnerskaber og tæt samspil med vores nære omverden udvikler vi moderne og bæredygtige lager- og logistikbyggerier med central beliggenhed i Danmarks grønne transportknudepunkt, hvor transport via bane, vej og havn kobles bedre og klogere til gavn for Danmarks grønne fremtid.

Med et areal på mere end 900.000 m2 og 160.000 m2 lager og logistikejendomme har ADP og Taulov Dry Port tiltrukket store toneangivende virksomheder som Salling Group, Bestseller og A.P. Møller - Mærsk til området.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Bæredygtige løsninger

Taulov Dry Ports domicilbyggerier er bygget ud fra en grundlæggende vision om at udvikle 360 graders bæredygtige og innovative løsninger inden for lager- og logistikejendomme, bæredygtig energi og forsyning samt logistik og multimodale transportløsninger.

Bygningernes store tagflader opføres med solcelleanlæg, som ikke kun forsyner de enkelte lejemål med grøn strøm, men som også forsyner hele nærområdet. I Taulov Dry Port opføres Danmarks største brintstation, som vil kunne levere grøn brint og dermed give virksomheder i både Taulov Dry Port og i Danmarks transportcentrum mulighed for at tanke et brændstof, der ikke udleder CO2, og som er produceret af vedvarende energi.

Ledige lejemål fra maj 2024

Se ledige lejemål her...

Innovativt samarbejde med PFA

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i samarbejde med PFA, og over de kommende år vil investeringer på 1,5 – 2,0 milliarder kroner sikre, at Taulov Dry Port bliver Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter med direkte adgang til alle transportformer.

Som velkonsoliderede partnere med høje ambitioner om at tilbyde værdifulde ydelser og bæredygtige løsninger, vil Taulov Dry Port være det mest innovative transport- og logistikcenter i Danmark.

 

Hvad siger kunderne?


Salling Group

”Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på at fremme en mere klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores brødlogistik, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport og håndtering af brød”, siger Nicolai Gradman, Logistikdirektør i Salling Group

 

 


System Transport 

”Vi har meget travlt og servicerer kunder i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Vi fik mulighed for en fleksibel aftale og hurtig indflytning i et nyt og moderne lager med optimal beliggenhed, så beslutningen var let", siger Tony Jakobsen, CEO i System Transport

 


Elgiganten

"Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer. Vi ser meget frem til at blive en del af Taulov Dry Port”, siger Peder Stedal, Adm. Direktør i Elgiganten

Danmarks største solcelleanlæg på vej i Taulov Dry Port

Taulov Dry Ports kæmpemæssige lager- og logistikbygninger bliver snart udnyttet til et fuld-skala solcelleanlæg. Tagfladerne på i alt 200.000 m2  udbygges med et solcelleanlæg svarende til det årlige elforbrug i 4.200 parcelhuse. 

Læs mere

Everfuel og Taulov Dry Port etablerer Danmarks største brintstation

Danmarks største brintstation vil inden for kort tid blive etableret midt i Danmarks grønne transportknudepunkt. Everfuels nye brintstation får en helt unik placering i, hvad der er kendt som Danmarks logistikcentrum.

Læs mere