Danmarks førende lager- og logistikcenter

Taulov Dry Port

Moderne lager- og logistikejendomme

Taulov Dry Port er et 900.000 m² stort multimodalt transport- og logistikcenter tæt på motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn. Netop den centrale beliggenhed med nem adgang til kunder og nærmarkeder er årsagen til, at efterspørgslen efter ledige lagerfaciliteter i Taulov Dry Port er høj. 

I Taulov Dry Port opfører og tilbyder vi fleksible og moderne lager- og logistiklejemål, og ambitionen er at skabe markedets mest innovative lager- og logistikbyggerier med Danmarks bedste beliggenhed. 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

En nytænkt kombination 

Transport- og logistiksektoren bliver i disse år mødt af ny teknologi, nye løsninger og innovation, og behovet for konkurrencedygtige og hurtige leveringsformer til virksomheder og forbrugere har aldrig været større. Taulov Dry Port vil med sin placering i et europæisk knudepunkt sikre den danske transport- og logistiksektor nye muligheder for at optimere deres transportværdikæder gennem koblingen af flere transportformer i en nytænkt kombination.

Lejeprospekt

Innovativt samarbejde med PFA

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i samarbejde med PFA, og over de kommende år vil investeringer på 1,5 – 2,0 milliarder kroner sikre, at Taulov Dry Port bliver Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter med direkte adgang til alle transportformer.

Som velkonsoliderede partnere med høje ambitioner om at tilbyde værdifulde ydelser og bæredygtige løsninger, vil Taulov Dry Port være det mest innovative transport- og logistikcenter i Danmark.

Hvad siger kunderne?

 


Salling Group

”Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på at fremme en mere klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores brødlogistik, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport og håndtering af brød”, siger Nicolai Gradman, Logistikdirektør i Salling Group

 

 


System Transport 

”Vi har meget travlt og servicerer kunder i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Vi fik mulighed for en fleksibel aftale og hurtig indflytning i et nyt og moderne lager med optimal beliggenhed, så beslutningen var let", siger Tony Jakobsen, CEO i System Transport

 


Elgiganten

"Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer. Vi ser meget frem til at blive en del af Taulov Dry Port”, siger Peder Stedal, Adm. Direktør i Elgiganten

Modevirksomheden BESTSELLER udvider logistik-hub med 60.000 m2 i Taulov Dry Port

Den danske modekoncern BESTSELLER indgår strategisk aftale med Taulov Dry Port om en markant udvidelse af virksomhedens logistikcenter i Taulov ved Fredericia, som siden starten af 2021 har været et centralt knudepunkt for modekoncernens danske logistikaktiviteter. 

Læs mere

Taulov Dry Port igangsætter ny gigantisk etape på 60.000 m² lager- og logistikbyggeri til en samlet investering på 420 mio. kr.

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port. 60.000 m² moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Taulov ved Fredericia.

Læs mere