Transport- og logistikcenter

Taulov Dry Port

Moderne lager- og logistikejendomme

Taulov Dry Port tilbyder virksomheder moderne lager- og logistikejendomme med nem adgang til multimodale  transportløsninger og omladning af gods, hvilket er et stærkt udgangspunkt for de mange virksomheder, der til dagligt har fokus på effektiv og konkurrencedygtig distribution mellem danske og europæiske markeder.Lager- og logistikaktiviteter i Taulov Dry Port

Med konsolidering af lager- og logistikaktiviteter i Taulov Dry Port får virksomheder en sammenhængende løsning med adgang til Fredericia Havn - én af Danmarks dybeste havneterminaler med kajnære arealer og nyopførte lagerfaciliteter i dry porten. Taulov ved Fredericia er et multimodalt knudepunkt, som har en stærk position inden for transport og logistik, fordi infrastrukturen i området forbinder Danmark med resten af Europa.

Læs mere i vores brochure.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Video: Oplev hvordan Taulov Dry Port udvikler sig som Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter.

stillrender_oversigt_med logo.jpg

49.300 m² generiske lager- og logistikejendomme opføres i Taulov Dry Port - Pressemeddelelse

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er historisk lavt. Taulov Dry Port udvider nu kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 m² i 10,5 meters højde. Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.

Det 49.300 m² store lager- og logistikbyggeri får en unik beliggenhed centralt i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Billund Lufthavn og Fredericia Havn. Placeringen giver direkte adgang til europæiske og skandinaviske markeder og dermed optimerede cut-off tider for transport- og logistikoperatører.

Læs mere 

Fødevarekoncernen FSG Foods samler sine aktiviteter i Taulov Dry Port

Den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods samler sine aktiviteter i nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port. Virksomheden har siden oktober 2018 lejet sig ind i et køle- og frostlager på Fredericia Havn, men med opførelsen af nyt lagerdomicil i Taulov Dry Port flytter FSG Foods sine aktiviteter til et nyopført domicil, hvorfra de kan konsolidere deres lager og distribution i forhold til kunder i hele Danmark.

Læs mere

Uniscrap er flyttet ind i Taulov Dry Port

Vi fejrede d. 22. november indvielsen af Uniscraps nye domicil og produktionsanlæg i Taulov Dry Port. Virksomheden har valgt at flytte deres aktiviteter til Taulov Dry Port på grund af den centrale beliggenhed og adgangen til kajnære arealer på Fredericia Havn, hvorfra virksomhedens udskibning af jern- og metalskrot fremover vil foregå. Bygningen er opført i joint-venture mellem PFA og ADP.

Læs mere

Udvikling i samarbejde med PFA

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i et joint-venture mellem ADP og PFA. Over de kommende år vil joint-venture selskabet investere samlet 1,5 – 2,0 mia. kr. i opførelsen af moderne og fleksible lager- og logistikejendomme i Taulov Dry Port.  Ejendommene udvikles som tilpassede projektløsninger eller som generiske lagerejendomme, der udlejes på kommercielle vilkår.