Danmarks førende lager- og logistikcenter

Taulov Dry Port

Moderne lager- og logistikejendomme

Taulov Dry Port er et 700.000 m² stort multimodalt transport- og logistikcenter tæt på motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn. Netop den centrale beliggenhed med nem adgang til kunder og nærmarkeder er årsagen til, at efterspørgslen efter ledige lagerfaciliteter i Taulov Dry Port er høj. 

I Taulov Dry Port opfører og tilbyder vi fleksible og moderne lager- og logistiklejemål, og ambitionen er at skabe markedets mest innovative lager- og logistikbyggerier med Danmarks bedste beliggenhed. 

 

En nytænkt kombination 

Transport- og logistiksektoren bliver i disse år mødt af ny teknologi, nye løsninger og innovation, og behovet for konkurrencedygtige og hurtige leveringsformer til virksomheder og forbrugere har aldrig været større. Taulov Dry Port vil med sin placering i et europæisk knudepunkt sikre den danske transport- og logistiksektor nye muligheder for at optimere deres transportværdikæder gennem koblingen af flere transportformer i en nytænkt kombination.

Lejeprospekt

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Innovativt samarbejde med PFA

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i samarbejde med PFA, og over de kommende år vil investeringer på 1,5 – 2,0 milliarder kroner sikre, at Taulov Dry Port bliver Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter med direkte adgang til alle transportformer.

Som velkonsoliderede partnere med høje ambitioner om at tilbyde værdifulde ydelser og bæredygtige løsninger, vil Taulov Dry Port være det mest innovative transport- og logistikcenter i Danmark.

Hvad siger kunderne?

 


Salling Group

”Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på at fremme en mere klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores brødlogistik, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport og håndtering af brød”, siger Nicolai Gradman, Logistikdirektør i Salling Group

 

 


System Transport 

”Vi har meget travlt og servicerer kunder i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Vi fik mulighed for en fleksibel aftale og hurtig indflytning i et nyt og moderne lager med optimal beliggenhed, så beslutningen var let", siger Tony Jakobsen, CEO i System Transport

 


Elgiganten

"Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer. Vi ser meget frem til at blive en del af Taulov Dry Port”, siger Peder Stedal, Adm. Direktør i Elgiganten

Elgiganten etablerer logistik-hub i Taulov Dry Port ved Fredericia

Elgiganten åbner logistik-hub på 2.000 m² i Taulov Dry Port ved Fredericia. Med indgåelse af lejeaftalen kan Elgiganten se frem til at blive en del af et topmoderne lager- og logistikcenter, hvor flere store retail- og fødevarevirksomheder samt logistikvirksomheder i løbet af 2021 har placeret deres lager og distribution i de nyopførte lagerbygninger.

Læs mere

Taulov Dry Port igangsætter næste store etape på 60.000 m² lager- og logistikbyggeri

En rekordhøj efterspørgsel efter last-mile lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed har skubbet til udlejningen af det nyopførte, gigantiske lager- og logistikbyggeri på 60.000 m² i Taulov Dry Port. 

Læs mere