Verdenskendte attraktioner

Cruise Fredericia

Cruise Calls Fredericia

Fredericia er en attraktiv og populær cruise destination

På få år er interessen for Fredericia som cruise destination vokset markant. Dette kan tilskrives den dedikerede indsats som ADP, Fredericia Kommune og Visit Fredericia sammen har præsteret for at brande og sælge destinationen til den internationale krydstogtindustri.


En autentisk og historisk by

Fredericia er en by med en unik historie, autenticitet og imødekommenhed, som appellerer til den internationale krydstogtsgæst. Byen har Nordeuropas mest velbevarede volde men også vinkelrette gader og historiske monumenter, og sammen med turistguidernes fortællinger danner de scenen for et unikt besøg i Fredericia.

Læs mere i vores Cruise Fredericia præsentation her...

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Verdenskendte turistattraktioner

Fredericia ligger i hjertet af Danmark tæt på enestående turistattraktioner, deriblandt 3 fra UNESCOs verdensarvsliste: Kongernes Jelling, Christiansfeld og Vadehavet. Derudover tilbyder Cruise Fredericia ture til bl.a. LEGOLand®, H.C. Andersens hus i Odense, Egeskov Slot på Fyn eller Ribe, som udover at være Danmarks ældste by også tilbyder gæsterne en autentisk vikingeoplevelse.Central beliggenhed

Den centrale beliggenhed og havnens gode besejlingsforhold med 15 meter vand gør Fredericia til en destination, som tiltrækker rederierne. En 370 meter lang krydstogtkaj kun 10 minutters gang fra centrum kan noget, som krydstogtrederierne ikke får andre steder.

Et magisk farvel

Da Disney Magic lagde til i Fredericia blev det også med deltagelse af Fredericia Teater, der underholdt både krydstogtgæster og lokale på kajen med Disney-sange fra de originale Disney-musicals. 

Disney Magic redigeret.jpg

Cookie indstillingerne tillader ikke dette medie

Skift indstillinger