Verdenskendte attraktioner

Cruise Fredericia

Cruise Calls Fredericia

 

Fredericia har siden velkomsten af det første krydstogtskib i 2014 udviklet sig til en attraktiv og efterspurgt krydstogtdestination.

På få år er interessen for den mindre havneby vokset, og væksten i antallet af anløb skyldes en ihærdig indsats fra ADP, Fredericia Kommune og Visit Fredericia, som i fællesskab markedsfører og sælger byen til de internationale krydstogtrederier.By med historie og autenticitet

Fredericia er en by med en unik historie, autencitet og imødekommenhed, som tiltaler den internationale krydstogtgæst. I byen findes Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg, men også vinkelrette gader og historiske monumenter, som krydret med turistguidernes fortællinger danner rammen om et unikt besøg i byen.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Verdenskendte turistattraktioner

Fredericia ligger i hjertet af Danmark tæt på enestående turistattraktioner, deriblandt 3 fra UNESCOs verdensarvsliste: Kongernes Jelling, Christiansfeld og Vadehavet. Derudover tilbyder Cruise Fredericia ture til bl.a. LEGOLand®, H.C. Andersens hus i Odense, Egeskov Slot på Fyn eller Ribe, som udover at være Danmarks ældste by også tilbyder gæsterne en autentisk vikingeoplevelse.Central beliggenhed

Den centrale beliggenhed og havnens gode besejlingsforhold med 15 meter vand gør Fredericia til en destination, som tiltrækker rederierne. En 370 meter lang krydstogtkaj kun 10 minutters gang fra centrum kan noget, som krydstogtrederierne ikke får andre steder.

Et magisk farvel

Da Disney Magic lagde til i Fredericia blev det også med deltagelse af Fredericia Teater, der underholdt både krydstogtgæster og lokale på kajen med Disney-sange fra de originale Disney-musicals. 

Disney Magic redigeret.jpg

Cookie indstillingerne tillader ikke dette medie

Skift indstillinger