Studentermedhjælper til HR & Legal

Motiveres du af administrative opgaver, og har du interesse for HR og/eller jura? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, vi søger til vores hovedkontor i Fredericia.

Som studentermedhjælper i HR & Legal får du mulighed for at komme ind i maskinrummet i ét af Danmarks store havneselskaber. Vi har med vores udvikling taget en markant førerposition i havnesektoren, og oplever stor vækst, som bidrager til en spændende hverdag.  

Stillingen er tidsbegrænset og udløber den 31. maj 2023.

 

Ansvarsområder

Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at håndtere en bred vifte af opgaver. Vi forestiller os, at du arbejder 1-2 dage om ugen, både halve og hele dage er en mulighed, og der er god fleksibilitet i eksamens- og ferieperioder.

Arbejdsopgaverne vil primært være administrative, af forskellig karakter, som sikrer dig et varieret job, og du skal derfor også være parat til at tage udfordringen op.

Afhængig af din uddannelsesretning kan eksempler på dine arbejdsopgaver være:

  • Udarbejdelse af udkast til kontrakter, tillæg mv., herunder både ansættelseskontrakter og andre kommercielle kontrakter
  • Juridisk informationssøgning samt undersøgelse og udarbejdelse af juridiske notater
  • Deltagelse i arbejdet med vedligeholdelse af eksisterende eller nye politikker eller retningslinjer
  • Håndtering af praktiske og administrative opgaver i forbindelse med rekruttering, onboarding, trivselsmåling, ansættelser, fratrædelser mv.
  • Bidrage til optimering og udvikling af HR-processer


Kompetencer

Vi forestiller os, at du:

  • er en målrettet og dygtig studerende på bachelor- eller kandidatniveau, hvor du har opnået kendskab og en forståelse for kommunikation, administrative processer, HR, jura eller lignende
  • brænder for at udvikle dine faglige kompetencer i en forretningsmæssig kontekst
  • har drive for at lære nyt inden for HR og jura gennem mange forskellige opgaver
  • har lysten til at løfte i fællesskab
  • når i mål med dine opgaver

Som person er du nysgerrig og åben, og har en selvstændig tilgang i forhold til varetagelse af forskelligartede opgaver.

Vi tilbyder

Vi værdsætter fællesskab, og vores virksomhedskultur er åben og fri, men respektfuld. Afdelingen er præget af lyst til udvikling og en faglig stolthed, hvor vi gerne vil spille hinanden gode i forhold til resten af organisationen.Vil du med på holdet?

Ansøgning, CV samt karakterbeviser behandles fortroligt og bedes sendt pr. mail til job@adp-as.dk senest den 14. august.

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Head of Legal & HR, Sabrina Iversen på siv@adp-as.dk eller tlf. 2969 2032. Vil du lære os bedre at kende, kan du følge os på LinkedIn.

Vi glæder os til at høre fra dig!