Kickstart din karriere hos ADP A/S

Vi søger en økonomielev

Økonomielev til ADP A/S i Fredericia

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og dynamisk virksomhed? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig.

Kickstart din karriere hos ADP A/S den 1. august 2023!

Som vores nye Økonomielev bliver du en del af en velfungerende økonomiafdeling, som, udover økonomichefen, består af 4 controllere og 5 kolleger i bogholderiet. Du bliver hurtigt en fast del af afdelingen, og vil på lige fod med dine kolleger tage del i de daglige opgaver. Med mange alsidige opgaver bliver du udfordret og får ansvar, og vi sørger naturligvis for, at du bliver fyldt med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, der skal udvikle dig fagligt og personligt.

Du bliver tildelt ansvar for de opgaver, du sidder med, og du skal være parat til at tage udfordringen op, men vi vil selvfølgelig hjælpe dig og klæde dig på til dine opgaver.

Dit forløb vil strække sig over to spændende og udfordrende år, hvor du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder. Du får konkrete opgaver inden for bogføring, månedsafslutning, fakturering og indberetning.

Omhyggelig teamplayer med fokus på kvalitet

Gennem vores veltilrettelagte elevforløb sikrer vi, at du får den viden, du har brug for, og får en forståelse for forretningen ved besøg i de resterende afdelinger i virksomheden. I ADP er der muligheder for dem, der kan og vil – og vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Det er kendetegnet for vores virksomhed, at vi hjælper hinanden og arbejder mod et fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer.

Din profil

Du har afsluttet og bestået din HHX eller EUX, eller har en adgangsgivende uddannelse til kontoruddannelsen. Det er også en mulighed, at du har en HG, eller du har suppleret din STX, HF eller HTX med et EUD-S forløb med fagretningen kontor. Det vigtige er, at du har en uddannelse, der giver dig videre adgang til elevuddannelsen.

Du besidder desuden et personligt drive, engagement, godt humør, nysgerrighed og gå-på-mod.

Til gengæld forventer vi, at du:

  • er ambitiøs og en talknuser
  • er resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • har flair for IT-værktøjer, herunder Excel
  • er mødestabil

Vil du med ombord?

Vil du være en del af vores spændende arbejdsplads og synes du, at en elevplads hos os kunne være noget for dig, vil vi gerne høre fra dig snarest muligt og senest den 30. marts 2023. Send os din ansøgning og/eller dit CV pr. mail til job@adp-as.dk. Vil du hellere lave en kort video, hvor du præsenterer dig selv, er du også velkommen til at sende os denne.

Vi afholder løbende interviews og venter gerne på den rigtige elev. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Økonomichef, Marco Bang Skou-Nielsen på msn@adp-as.dk eller tlf.: 7921 5025.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Her kan du se en kort video om os hos ADP...