Økonomielev til ADP A/S i Fredericia - hurtigst muligt


Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og dynamisk virksomhed? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig.

Kickstart din karriere
Som vores nye Økonomielev bliver du en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor regnskab, økonomi, controlling og digitalisering er i højsædet. Du bliver hurtigt en fast del af afdelingen og vil på lige fod med dine kolleger tage del i de daglige opgaver. Med mange alsidige opgaver bliver du udfordret og får ansvar, og vi sørger naturligvis for, at din arbejdsdag er fyldt med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, der skal udvikle dig fagligt og personligt.

Du bliver tildelt ansvar for de opgaver, du sidder med, og du skal være parat til at tage udfordringen op.
Dit forløb vil strække sig over to spændende og udfordrende år, hvor du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder.
Du får konkrete opgaver inden for bogføring, månedsafslutning, fakturering og indberetning.

Omhyggelig teamplayer med fokus på kvalitet
Gennem vores veltilrettelagte elevforløb sikrer vi, at du får den viden du har brug for og samtidig får en forståelse for forretningen ved besøg i de resterende afdelinger i virksomheden. I ADP er der muligheder for dem, der kan og vil – og vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Det er kendetegnet for vores virksomhed, at vi hjælper hinanden og arbejder mod et fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer.

Din profil
Du har afsluttet og bestået din HHX eller har en adgangsgivende uddannelse til kontoruddannelsen.
Du besidder desuden et personligt drive, engagement, godt humør, nysgerrighed og gå-på-mod.

Til gengæld forventer vi, at du
• er ambitiøs og en talknuser
• er resultatorienteret og kvalitetsbevidst
• arbejder struktureret og selvstændigt
• har flair for IT-værktøjer, herunder Excel
• er mødestabil

Vil du med ombord?
Ansøgning samt CV behandles fortroligt og bedes sendt pr. mail til job@adp-as.dk hurtigst muligt og senest den 9. april 2021. Vi afholder løbende interviews og venter gerne på den rigtige elev. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Økonomichef, Marco Bang Skou-Nielsen på msn@adp-as.dk eller tlf.: 7921 5025.


Vi glæder os til at høre fra dig!