Vi støtter op omkring sporten og kulturen

Sponsorater

ADP forlænger sit hovedsponsorat med FC Fredericia

Som havnevirksomhed med lokal forankring er det en vigtig del af ADPs værdigrundlag at vise samfundsansvar og gøre en positiv indsats for vores omverden. I ADP har vi altid støttet op omkring sporten og kulturen i de byer, hvor vi driver havne. Det er med til at udvikle og skabe liv i lokalsamfundene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

 

Strategiske sponsorsamarbejder

I overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategi er der igen i 2020 indgået etårige strategiske sponsorsamarbejder med tre vigtige kultur- og sportsinstitutioner i Fredericia; FC Fredericia og Fredericia Håndbold. Med investeringerne bidrager ADP til udviklingen af nogle af Fredericias vigtige institutioner, som er med til at skabe liv og sammenhold i byen. De større sponsorsamarbejder er af strategisk karakter og understøtter virksomhedens strategiske arbejde med at brande ADP lokalt og nationalt.

ADP tegner også sponsorater i Nyborg og Middelfart, hvor vi løbende støtter kultur- og sportsevents.

ADP forlænger sit hovedsponsorat med FC Fredericia 

”Vi er meget glade for at ADP har forlænget samarbejdet. Det er helt afgørende for at vi kan præsentere fodbold på det niveau vi befinder os på. Med sponsoratet kan vi fortsætte den positive og spændende udvikling, som vi er inde i”, siger Stig Pedersen, Direktør i FC Fredericia.

Læs mere

ADP og Fredericia HK fortsætter sponsorsamarbejde i 2020

ADP og Fredericia HK, som i denne sæson spiller i ligaen, fortsætter sit mangeårige sponsorsamarbejde i 2020.

Læs mere