Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed

Port House

Om ADP A/S

Udviklingen af en ny og moderne bæredygtig bydel i Fredericia tæt på bymidten og havnefronten ud til Lillebælt er i fuld gang, hvor det gamle havneområde omdannes til en moderne bydel. Port House er et nyopført kontorhus i Fredericia, som er bestående af to bygninger på i alt 8.052 m² med mulighed for attraktive erhvervslejemål, hvor størrelsen og indretning er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed 

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby får Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorveje (E20/E45) og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

Jon Stefansen
Indehavner, Nordicals
Mobil 4273 7400
jon@nordicals.dk

Martin Becker Overgaard
Erhvervsrådgiver, Nordicals
Mobil 2614 4483
mbo@nordicals.dk

Download vores lejeprospekter

Lejemål - Vendersgade 74,2 - 288 m²

Lejemål - Vendersgade 74,2 - 415 m²

Lejemål - Sønder Voldgade 10,2 - 1.053 m²

Lejemål - Sønder Voldgade 10,3 - 503 m²

Lejemål - Sønder Voldgade 10,3 - 550 m²

Lejemål - Vendersgade 74,2 - 703 m²

Lejemål - Sønder Voldgade 10,3 - 1.053 m²


Hvis din virksomhed er på udkig efter nye, moderne kontorfaciliteter med en attraktiv beliggenhed, så kontakt os for at høre mere om de udlejningsmuligheder, vi kan tilbyde.

Port House opføres i to etaper. Der er allerede flere lejere, som er flyttet ind første etape, og anden bygning står klar i foråret 2020.

Fiskekoncernen A. Espersen er ny lejer i Port House

”Vi har siden udmeldingen om lukningen af vores produktionsenhed i Fredericia arbejdet på at finde en god løsning for de blivende 35 arbejdspladser, som skal bevares i Fredericia. Port House er en ideel løsning for os, fordi vi bl.a. får mulighed for at etablere et udviklingskøkken, hvor vi kan udvikle nye produkter, inden disse sendes til produktion på vores fabrikker", siger Max Sørensen, COO i A. Espersen.

Vil du have udsigt til hav og kanaler?

 Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen