Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed

Port House

www.porthouse.dk

Udviklingen af en ny og moderne bæredygtig bydel i Fredericia tæt på bymidten og havnefronten ud til Lillebælt er i fuld gang, hvor det gamle havneområde omdannes til en moderne bydel. Port House er et nyopført kontorhus i Fredericia, som er bestående af to bygninger på i alt 8.052 m² med mulighed for attraktive erhvervslejemål, hvor størrelsen og indretning er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed 

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby får Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorveje (E20/E45) og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Flere lejere er allerede flyttet ind i Port House

 

Kanalbyen ved Lillebælt

A. Enggaard

A. Espersen

Business Fredericia

Kaiser Domino

Etex Nordic

Port House opføres i to etaper. De første lejere er flyttet ind første etape, og anden bygning står klar i foråret 2020.Fiskekoncernen A. Espersen bliver ny lejer i Port House

”Vi har siden udmeldingen om lukningen af vores produktionsenhed i Fredericia arbejdet på at finde en god løsning for de blivende 35 arbejdspladser, som skal bevares i Fredericia. Port House er en ideel løsning for os, fordi vi bl.a. får mulighed for at etablere et udviklingskøkken, hvor vi kan udvikle nye produkter, inden disse sendes til produktion på vores fabrikker", siger Max Sørensen, COO i A. Espersen.

Læs mere

 

 

På udkig efter nye kontorfaciliteter?

Hvis din virksomhed er på udkig efter nye, moderne kontorfaciliteter med en attraktiv beliggenhed, så kontakt os for at høre mere om de udlejningsmuligheder, vi kan tilbyde.

Læs mere