Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed

Port House

Om ADP A/S

Udviklingen af en ny og moderne bæredygtig bydel i Fredericia tæt på bymidten og havnefronten ud til Lillebælt er i fuld gang, hvor det gamle havneområde omdannes til en moderne bydel. Port House er et nyopført kontorhus i Fredericia med attraktive erhvervslejemål. 

Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed 

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorvejsnettet E20/E45 og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen

ADP opfører nyt kontordomicil - Port House II - i Fredericia

De senere års positive udvikling af Fredericia som et moderne og grønt knudepunkt for havn, erhvervsliv og bosætning øger det fortsatte behov for attraktive faciliteter tæt på by og havn.  ADP binder by og havn sammen gennem store investeringer og understøtter samtidig lokalområdets positive udvikling i tæt samarbejde mellem Kanalbyen, Fredericia Kommune og det lokale erhvervsliv. Opførelsen af et nyt og moderne kontorbyggeri – Port House II - tæt på bymidten og Kanalbyen vil yderligere bidrage til Fredericias positive udvikling med tilflytning af virksomheder og øget bosætning.

Læs mere

Vil du have udsigt til hav og kanaler?

 Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen