Attraktive kontorhuse med central beliggenhed

Port House

Om ADP A/S

Port House l er et nyopført flerbruger kontorhus i Fredericia med attraktive erhvervslejemål. Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. 

Port House ll

Port House II får et samlet areal på 2.600 m2 erhvervslejemål primært til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål. Det ny kontordomicil bliver en udvidelse af kapaciteten i det nuværende Port House, og der vil være gode synergieffekter til de moderne fællesfaciliteter i vores nuværende fælles kontordomicil, hvor især mødecenter og kantine er attraktive for lejerne.

Kontorhuse med attraktiv beliggenhed

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House l og ll én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorvejsnettet E20/E45 og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

Vil du have udsigt til hav og kanaler?

 Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen