Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed

Port House

Om ADP A/S

Udviklingen af en ny og moderne bæredygtig bydel i Fredericia tæt på bymidten og havnefronten ud til Lillebælt er i fuld gang, hvor det gamle havneområde omdannes til en moderne bydel. Port House er et nyopført kontorhus i Fredericia, som er bestående af to bygninger på i alt 8.052 m² med mulighed for attraktive erhvervslejemål, hvor størrelsen og indretning er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Moderne kontorhus med attraktiv beliggenhed 

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorveje (E20/E45) og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

Jon Stefansen
Indehavner, Nordicals
Mobil 4273 7400
jon@nordicals.dk

Martin Becker Overgaard
Erhvervsrådgiver, Nordicals
Mobil 2614 4483
mbo@nordicals.dk

Lejere i Port House 

A. Espersen 

Business Fredericia

Kanalbyen 

Kaiser Domino

Etex Nordic

A. Enggaard

Sydbank

ADP

 

Hvis din virksomhed er på udkig efter nye, moderne kontorfaciliteter med en attraktiv beliggenhed, så kontakt os for at høre mere om de udlejningsmuligheder, vi kan tilbyde.


Skattestyrelsen er ny lejer i Port House

3000 kvadratmeter med havudsigt får Skattestyrelsen til rådighed i Port House i Kanalbyen. Vi ser frem til at byde Skattestyrelsen og de mange nye medarbejdere i det kommende skattecenter velkommen i vores moderne kontormiljø i Port House midt i Fredericia. 

Læs hele nyheden.

Download vores lejeprospekt


Port House prospekt

 

Vil du have udsigt til hav og kanaler?

 Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen