Attraktive kontorhuse med central beliggenhed

Port House l og ll

Om ADP A/S

Port House l er et nyopført flerbruger kontorhus i Fredericia med attraktive erhvervslejemål. Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Kontorhusets formsprog er enkel og skarpskåren med velvalgte detaljer og materialer, som trækker referencer til det klassiske havnemiljø. 

Port House ll igangsættes i 2023

Port House II får et samlet areal på 2.600 m2 erhvervslejemål primært til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål. Det ny kontordomicil bliver en udvidelse af kapaciteten i det nuværende Port House, og der vil være gode synergieffekter til de moderne fællesfaciliteter i vores nuværende fælles kontordomicil, hvor især mødecenter og kantine er attraktive for lejerne.

Kontorhuse med attraktiv beliggenhed

Med en central placering i Fredericias nye klimasikre Kanalby har Port House l og ll én af Danmarks bedste beliggenheder direkte ud til Lillebælt. Fredericia har en fordelagtig geografisk placering midt i det dynamiske Trekantsområde, som er ét af landets vigtigste trafikale knudepunkter. Med nem adgang til motorvejsnettet E20/E45 og Fredericia Banegård er din virksomhed sikret gode forbindelser til resten af landet.

ADP opfører nyt kontordomicil - Port House II - i Fredericia

Port House II igangsættes Q1 2023 og forventes færdigbygget i Q1 2024.

Er din virksomhed på udkig efter moderne kontorlejemål, så læs mere i vores lejeprospekt. 

ADP opfører nyt kontordomicil - Port House II - i Fredericia

De senere års positive udvikling af Fredericia som et moderne og grønt knudepunkt for havn, erhvervsliv og bosætning øger det fortsatte behov for attraktive faciliteter tæt på by og havn.  ADP binder by og havn sammen gennem store investeringer og understøtter samtidig lokalområdets positive udvikling i tæt samarbejde mellem Kanalbyen, Fredericia Kommune og det lokale erhvervsliv. Opførelsen af et nyt og moderne kontorbyggeri – Port House II - tæt på bymidten og Kanalbyen vil yderligere bidrage til Fredericias positive udvikling med tilflytning af virksomheder og øget bosætning.

Læs mere

 

Vil du have udsigt til hav og kanaler?

 Port House er opført i en spændende ny Kanalby midt i Fredericias historiske bymidte og med udsigt til Lillebælt.

Læs mere om Kanalbyen