Disney Cruises anløber Fredericia i 2019

Pressemeddelelse 

Cruise Fredericia ser allerede nu frem til sæsonen i 2019, hvor 20 krydstogtskibe anløber Fredericia. Ét af disse anløb bliver noget helt specielt. Disney Cruises har netop annonceret syv nye destinationer på deres europæiske tur i 2019. På listen over nye destinationer er Fredericia, og det bliver første gang, at Disney anløber en dansk havn uden for København.

Disney har fredag den 2. marts udsendt en international pressemeddelelse med annoncering af deres 2019 Europa tur. Som en del af Disney Magic’s rundtur i Europa i 2019 får gæsterne for første gang mulighed for at anløbe havnene i Göteborg, Nynashamn (Stockholm), Toulon (Provence), Brest (Frankrig), Cartagena (Spanien), Belfast i Nordirland og Fredericia.

”Det er virkelig en anerkendelse af Fredericia som destination. Normalt anløber Disney Cruises kun hovedstæder, så vi er meget stolte over, at Disney har valgt Fredericia som ny destination” siger Nils Skeby, CEO i ADP A/S.

Verden største krydstogtmesse
Pressemeddelelsen udsendes netop som hele den internationale krydstogtbranche er på vej til dette års største krydstogtmesse, Seatrade Cruise Global, i Fort Lauderdale, USA. Cruise Fredericia er repræsenteret på Seatrade Cruise Global med Line Tange, Cruise Manager i ADP og Helle Rosborg Black, Cruise Koordinator i Visit Fredericia. 

”Vi har kendt til anløbet et godt stykke tid, og jeg har glædet mig til at få lov til at offentliggøre det. Jeg har selv prøvet at være ombord på et Disney skib, og det er en helt speciel oplevelse at være gæst ombord – næsten som at være midt i et Disney eventyr. Det er perfekt timing, at jeg nu kan tage på messe, hvor jeg har flere planlagte møder med de internationale krydstogtrederier. At kunne fortælle, at vi får besøg af Disney cruises i 2019 er et vigtigt selling point for mig”, siger Line Tange.

Disney anløber i august 2019
Disney Magic anløber Fredericia d. 16. august 2019, hvor det inden ankomsten til Fredericia har besøgt en del andre havne. Anløbet vil ikke alene blive en begivenhed, der vil vække opsigt i krydstogtbranchen, men også en begivenhed for de mange lokale borgere fra Fredericia og borgere i oplandet, som normalt tager del i festlighederne i forbindelse med krydstogtanløb på kajen i Fredericia.

Disney Magic er ca. 300 meter langt og har plads til 2.700 passagerer og 950 besætningsmedlemmer.