Taulov Dry Port igangsætter næste etape af lager- og logistikbyggeri

Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri. Byggeriet udgør sidste etape af det store generiske lagerbyggeri, hvor de første 49.300 m² allerede er under opførelse. Det kommende byggeri udgør samlet set 9.846 m² fordelt på seks generiske sektioner med en indvendig frihøjde på 8,5 meter.

Projektet har været i udbud, og totalentreprisen er nu tildelt entreprenøren KT Erhvervsbyg A/S, der er specialister i erhvervsbyggeri. Det er ikke første gang KT Erhvervsbyg bygger for TDP. Sidste år opførte samme entreprenør nyt domicilbyggeri til virksomheden Uniscrap, som er flyttet ind i deres ny faciliteter med administration, værksted og lager i Taulov Dry Port.

 

Per Henriksen, CEO i KT Erhvervsbyg A/S, fortæller:

”Det er et stort og spændende projekt, hvor vi kan trække på vores stærke kompetencer inden for moderne lager- og logistikbyggerier i den større skala. Det er anden gang, vi bygger for Taulov Dry Port, som bliver et af Europas førende transportknudepunkter med ”state of the art” transport- og logistikcentre. Vi er godt i gang med projekteringen af det nye byggeri og ser frem til at levere en veldrevet byggeproces - og et flot byggeri, der er klar til indflytning i april 2021”.

 

FSG Foods’ nye domicil og lager
En del af det nye byggeri bliver fremtidigt domicil for den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods, som i efteråret 2019 besluttede at samle sine aktiviteter i et nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port.

Samlet set udgør sidste etape 9.846 m², og byggeriet opføres i seks generiske sektioner á 1.641 m² og med 8,5 meter indvendig frihøjde.

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4.923 m² fordelt på 3.282 m² tørvarelager og 1.641 m² frost- og kølelager. Dertil kommer 800 m² kontor.

 

Fleksibelt byggeri
Investeringen i det 9.846 m² store lager- og logistikbyggeri i 8,5 meters frihøjde tages af joint venture-selskabet mellem ADP og PFA. De to parter står i fællesskab for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port.

”Med opførelsen af næste etape af vores generiske lager- og logistikbyggeri sætter vi os markant på markedet for moderne og fleksible lagerfaciliteter med central beliggenhed”, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port.

Det generiske lager- og logistikbyggeri bliver fleksibelt og vil kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes i sektioner fra 1.641 m² og over kortere og længere lejeperioder.


For yderligere information kontakt venligst:

Jesper Gemmer
Projektdirektør i Taulov Dry Port
Mobil: +45 5128 7467
jege@adp-as.dk

 

Per Henriksen
CEO i KT Erhvervsbyg
Mobil: +45 2075 7081
per@ktebyg.dk