Red Bull Racing optager reklamefilm på Fredericia Havn

Fredericia Havn dannede 2. pinsedag rammen om en ny reklamefilm for Aston Martin Red Bull Racing. Fredericia Havn var den sidste af i alt tre locations, som produktionsselskabet Shoot Happens havde udvalgt til produktion af Red Bulls nye reklamefilm.

Den engelske Formel-1 kører Dan Ticktum, som er ét af Red Bulls juniortalenter, var hovedpersonen bag optagelserne på Fredericia Havn. Med høj fart styrede han Formel-1 racerbilen ned af den 400 meter lange kaj. Omgivet af pakhuse, containere, kraner og skibe var havnen en enestående kulisse.

Fredericia Dagblad interviewede kører Dan Ticktum undervejs, og til mediet sagde han blandt andet:

”Det er første gang nogensinde, fortalte han begejstret, få sekunder efter han stod ud af bilen. En havn er karakteristisk med skibene og containerne. Det er et melankolsk sted. Jeg tror, vi fik nogle gode skud. Jeg er glad for, jeg fik lov at brænde dæk af i røg”, sagde Dan Ticktum.

ADP blev kontaktet af produktionsselskabet Shoot Happens fire uger før optagelserne skulle finde sted og efter nøje overvejelser, planlægning og godkendelse fra både kommune og politi valgte ADP at sige ja til optagelserne.

”Fredericia Havn er en travl havn med aktiviteter hele døgnet rundt, og vi har selvfølgelig sikret, at filmoptagelserne ikke ville forstyrre den daglige drift alt for meget. Vi vægter sikkerhed højt, så derfor har det krævet en del planlægning at lægge kaj til Formel-1 filmoptagelser på kajen. Vi havde heldigvis ikke containerskib i havnen mandag i pinsen, selvom vi normalt har et anløb om mandagen.”, siger Villads Kirkegaard-Jensen, konstitueret CEO i ADP.

ADP forventer at filmen når ud til hele verden via Red Bulls egne digitale kanaler.

”Vi forventer, at der ligger en ret stor brandingmæssig værdi for Fredericia Havn i at blive internationalt eksponeret i en ny Red Bull Racing reklamefilm. Red Bull er ét af verdens største brands, og deres markedsføringsmateriale når ud til hele verden. Videoen vil være med til at sætte Fredericia Havn på det internationale verdenskort”, slutter Villads Kirkegaard Jensen.