ADP ÅRSMØDE - FREDERICIA '23

Vi afholder for første gang Årsmøde i Fredericia, og inviterer borgere, kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede.

Vi har sammensat et spændende program med fokus på ADP’s udvikling de næste par år, hvor vi zoomer ind på den grønne dagsorden både i et samfundsperspektiv, et Fredericia-perspektiv samt et ADP-perspektiv.

Årsmødet afholdes tirsdag den 28. november 2023 kl. 17:00 – 19:00 i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.

Program:
Kl. 17:00   Velkomst v/ bestyrelsesformand for ADP A/S og TDP A/S Christian Herskind
Kl. 17:10   Gæstetaler Professor Vincent F. Hendricks
Kl. 17:50   Fredericia Byråds grønne visioner v/ formand for Klima-, Energi- og miljøudvalget i Fredericia Kommune Tommy Rachlitz Nielsen
Kl. 18:05   3 vigtige nedslag v/ CEO i ADP A/S Rune D. Rasmussen
Kl. 18:30   Netværk og let forplejning
Kl. 19:00   Tak for i aften

Tilmelding er nødvendig, og sker ved at sende en mail til marketing@adp-as.dk senest den 20. november 2023 med angivelse af antal personer.

Vi ser frem til et godt Årsmøde.

Lidt om gæstetaler: Vincent F. Hendricks

Vincent F. Hendricks, Dr.phil,, ph.d., er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted.

Han er forfatter til en række bøger: “Infostorms”, “Spræng Boblen”, “Fake News”, “Reality Lost” og “Kæmp for kloden”.
I maj 2023 udkom hans seneste bog: "Nok om mig - Hvad med dig, hvad synes du om mig".

Vincent F. Hendricks har vundet en række priser for sin forskning herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris og Choice Magazine Outstanding Title Award.

Kilde: forfatterforedrag.dk