Multimodal konference på Christiansborg

ADP og tidligere transportminister Hans Christian Schmidt sætter igen i år fokus på multimodale transportløsninger og inviterer til en konference på Christiansborg onsdag den 10. oktober 2018. EU-kommissionen har udnævnt året 2018 til ”The Year of Multimodality”, og dette bliver konferencens tema.

Konferencen henter i år inspiration i Europa, og på konferencen kan man blandt andet høre Matthew Baldwin fra Europakommissionen fortælle om Kommissionens strategi for multimodalitet. Derudover vil Hamburg Havn præsentere, hvordan de arbejder med at fremme multimodale løsninger.

I det kommercielle spor fortæller Vicekoncerndirektør Vagn Hundebøll fra DLG om, hvordan de udnytter den centrale placering i Fredericia i forhold til levering på nærmarkeder. Der vil desuden være en politisk debat omkring barriererne og mulighederne i forhold til multimodale løsninger.

Konferencen finder sted onsdag den 10. oktober 2018 kl. 08:30 – 12:30. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan ske til Mikkel Schiøler fra Advice på tilmelding@adviceas.dk

Se hele programmet her.