ADP henter ny salgschef fra logistikbranchen

Udo Frandsen er pr. 1. maj ansat som salgschef i ADP A/S. Med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Blue Water Shipping, DSV, Nordic Transport Group og LGT har Udo en solid erfaring fra salg, forretningsudvikling og ledelse fra transport- og logistiksektoren – herunder fra opbygningen af Blue Water Shippings filial i Kolding og opstart af General Cargo divisionen i NTG.

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP, og jeg ser frem til at aktivere mit mangeårige netværk og koble min viden til udvikling af ADPs kerneforretning. De første møder med kunder har allerede givet mig et indblik i efterspørgslen, og i hvordan vi i havnesektoren kan imødekomme kundernes behov for lager- og logistikløsninger”, siger Udo Frandsen.

Havnesektoren er under transformation, og det gælder også ADP, som i disse år omlægger arealer og faciliteter på både Fredericia og Nyborg Havn for at optimere havnene til fremtidens godsmængder. Derudover kobler ADP Fredericia Havn med Taulov Dry Port, som er et 700.000 m2 stort baglandsareal, hvor moderne lager- og logistikfaciliteter og muligheder for omladning af gods mellem havn, jernbane og vej skal sikre effektive transport- og logistikløsninger.

”Med min baggrund fra logistikbranchen ser jeg helt klart nogle store perspektiver i at binde logistikken sammen mellem havn og Taulov Dry Port. Transportkøberne efterspørger effektive transportkæder, og jeg ser et stort potentiale i at optimere transport- og logistikløsninger gennem synergier af varestrømmene mellem havn og logistikcenter” siger Udo.

ADPs CCO ser meget frem til samarbejdet med Udo:
”Jeg ser frem til samarbejdet med Udo, og jeg er overbevist om, at han med sine kompetencer fra logistiksektoren bringer værdifuld viden inde til ADPs øvrige salgsafdeling, så vi i fællesskab kan styrke ADPs markedsmæssige position både på vores havneterminaler og i Taulov Dry Port”, siger Rune D. Rasmussen, CCO i ADP A/S.

Kontakt:
Udo Frandsen
Sales Manager
Email: ufr@adp-as.dk
Tlf: +45 2969 2035

Rune D. Rasmussen
CCO
Email: rdr@adp-as.dk
Tlf.: +45 2969 2011