ADP deltager på MOVE 2018

Den 2. og 3. maj løber messen MOVE 2018 af stablen i Fredericia. Blandt samarbejdspartnerne omkring MOVE er ADP A/S, som udover at deltage med en stand også deltager i en rundbordssamtale ledet af tidligere transportminister Hans Christian Schmidt. Rundbordssamtalen har deltagelse af politikere og fremtrædende repræsentanter fra transportbranchen.

Rundbordssamtalen sætter fokus på fremtidens muligheder og udfordringer for transportbranchen herunder vigtigheden og fordelene ved at kombinere transportformer i Danmarks centrale knudepunkter.

”Vi er hos ADP meget optaget af, hvordan den teknologiske udvikling kommer til at påvirke transport- og logistiksektoren i de kommende år”, siger CCO i ADP, Rune D. Rasmussen.

Han håber, at MOVE som et uvildigt forum kan bane vejen for samarbejde mellem de enkelte led i kæden.

”I ADP kan vi jo i samarbejde med vores operatører reelt kun trække i de håndtag, der har relation til godshåndteringen på vores havne. Men tænk hvis vi kan forene kræfterne med vores operatører og rederierne, og måske endda speditøren og kunden - så er det jo hele værdikæden, vi forandrer. Så det er mindre silotænkning og mere perspektiv – til gavn for alle – vi gerne vil slå et slag for MOVE 2018”, slutter Rune D. Rasmussen

Hos ADP ser vi frem til nogle spændende dage med de andre udstillere og besøgende fagfolk. ADP holder til på stand 3012, hvor vi står klar til en snak om fordelene ved at kombinere transportformer i Danmarks centrale knudepunkter.