Økonomi- og Indenrigsminister på besøg hos ADP

”Vi har set meget frem til at tage imod Økonomi- og Indenrigsministeren hos ADP, og jeg fik lejlighed til at præsentere min synspunkter på konkurrencevilkårene i den danske havnesektor”, siger Nils Skeby.                             

ADP A/S har været privat aktieselskabshavn siden år 2000, og har drevet de to erhvervshavne i Nyborg og Fredericia på kommercielle vilkår siden etableringen af selskabet. I 2002 kom Middelfart Havn med i ADP.                    

Ministeren lyttede interesseret til, hvordan ADP gennem effektiviseret og kommerciel drift har udviklet sin konkurrenceevne gennem de sidste 17 år.

Økonomi- og Indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll har mandag d. 14. august besøgt ADP på Fredericia Havn. Ministeren var inviteret af byrådsmedlem Susanne Eilersen (DF), og besøget på havnen var en del af et større program, som også havde andre emner på dagsordenen.                                                      
Inden ministeren sluttede sit besøg hos ADP, blev der mulighed for at fortælle om udviklingen af Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter i Taulov, som over de kommende år vil skabe de bedste rammer for yderligere konsolidering af den danske transport- og logistiksektor i Taulov ved Fredericia.       

Ministeren sluttede besøget med en rundvisning i Taulov, så han ved selvsyn kunne se de voksende multimodale aktiviteter.