Ny Business Development Manager hos ADP A/S i Fredericia

Thomas Andersen er ansat som Business Development Manager hos ADP A/S, med særlig fokus på udvikling af et 200.000 m2 stort erhvervsareal i Taulov ved Fredericia. Forretningsområderne i ADP A/S spænder vidt, og udover drift af tre erhvervshavne i Nyborg, Middelfart og Fredericia skal virksomheden i de kommende år udvikle erhvervsområdet beliggende tæt på Fredericia Havn til Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter (DMTC).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taulov ved Fredericia er et erhvervsområde i vækst, og med beliggenheden i et trafikalt knude-punkt er området attraktivt for virksomheder med behov for nem adgang til transport og lager- og logistikfaciliteter. Erhvervsområdet er ved at blive bebygget med moderne og fremtidssikrede domicil- og lagerfaciliteter, og den første lejer er flyttet ind i juni 2016.


Thomas har gennem sin karriere opnået stor indsigt i salg og projektudvikling inden for ejendomsmarkedet. Han har blandt andet været udviklingschef for Aldi med ansvar for areal- og udviklingsprojekter, og i Business Kolding har Thomas været ansvarlig for udvikling af videns- og erhvervsparken Nordic Synergy Park.

Thomas kommer fra en stilling som udlejningschef ved Remien Ejendomme i Aarhus.