ADP A/S byder velkommen til Cruise Manager

Line Tange er ansat som Cruise Manager i ADP A/S pr. 1. december 2016, og skal være med til at drive den fortsatte vækst og udvikling af Cruise Fredericia. Med anløb af otte krydstogtskibe i 2017 er Cruise Fredericia godt på vej til at slå sin egen rekord i antallet af krydstogtskibe.

ADP A/S, som ejer og driver Fredericia Havn, har siden 2012 arbejdet målrettet med udviklingen af Fredericia som Region Syddanmarks foretrukne krydstogtdestination i samarbejde med Fredericia Kommune og Visit Fredericia.  

Væksten i krydstogtanløb i 2017 er resultatet af en målrettet salgs- og markedsføringsindsats. Line skal nu fortsat styrke salgsindsatsen og sikre, at Fredericia bliver top-of-mind, når krydstogtrederier vælger destinationer. De øgede salgs- og netværksaktiviteter vil desuden blive koordineret med Fredericia Kommune, som ligeledes ansætter en ny cruise koordinator.

   
Line har gennem sin karriere opnået stor indsigt i salg og netværksaktiviteter inden for hotel- og turismebranchen. Hun har bl.a. været Key Account Manager på hotelkæden Comwell i Trekantområdet og salgsansvarlig på Comwell Kellers Park i Vejle. Line kommer fra en stilling som Corporate Client Manager ved LEGOLAND® Hotel- og Konference. 

Line starter i ADP med deltagelse på et internationalt cruise netværksmøde i Hamburg, og hun vil ellers løbende deltage på internationale krydstogtmesser, netværksmøder og salgsmøder hos de internationale krydstogtrederier.