Størstedelen af Fredericia Havn genåbner

Den voldsomme brand på Fredericia Havn natten til onsdag og torsdag formiddag har store konsekvenser for havnens kunder. Torsdag eftermiddag blev størstedelen af havnen genåbnet, og ADP A/S, som ejer og driver Fredericia Havn forsøger at normalisere driften af havnen i løbet af de kommende dage.

ADP A/S samlede torsdag eftermiddag havnens kunder til et informationsmøde. Resultatet af mødet er, at ADP sammen med kunderne nu finder alternative veje til at sikre den operative drift i de kommende dage.  Størstedelen af Fredericia Havn er torsdag eftermiddag blevet frigivet af indsatslederen, og det vil derfor være muligt at tage planlagte skibe ind allerede fra fredag.  Områderne Centerhavnen, Vesthavnen og Møllebugthavnen er genåbnet.

Der er opbakning fra kunderne på Fredericia Havn til at støtte og hjælpe hinanden i de kommende dage. Der er nogle konkrete opgaver, som skal håndteres her og nu. Det er bl.a. at få et overblik over de beskadigede områder og veje, og hvordan man kan påbegynde oprydningsarbejdet og ikke mindst, hvordan man kan genhuse de virksomheder, som er mest påvirkede af skaderne.

Kunderne og ADPs ledelse samles igen fredag formiddag hos ADP, for at få en ny status på situationen.

Yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Jacob Gerdes
COO i ADP A/S
Mobil: 2969 2011