Brand på Fredericia Havn

Onsdag aften væltede en tank hos en af kunderne på Fredericia Havn og forårsagede en eksplosionsagtig brand på havnen. Brandfolk har kæmpet med slukningsarbejdet hele natten og slukningsarbejdet vil fortsætte torsdag.  

”Det er en meget alvorlig situation, der har ramt ADP og havnens kunder”, siger COO Jacob Gerdes, som har fulgt situationen tæt hele natten og morgenen.

Indsatslederen fra beredskabet i Fredericia har oprettet en sikkerhedszone på 1 km rundt omkring Fredericia Havn, og flere borgere inden for sikkerhedszonen er i nat blevet evakureret i Fredericia.

”Vi er alle berørte over situationen, og vi er i tæt dialog med både indsatslederen og vores kunder. Vi er naturligvis meget opmærksomme på situationen for vores kunder, og derfor har vi inviteret alle havnens kunder til et informationsmøde i eftermiddag", siger Jacob Gerdes.

”Når vi har fået en status fra indsatslederen, kan vi begynde at få et overblik over, hvornår vi kan normalisere driften på Fredericia Havn igen”, siger Jacob Gerdes.

For yderligere information kontakt venligst:
Jacob Gerdes
COO i ADP A/S
Mobil: 2969 2011