2.500 krydstogtgæster i Fredericia d. 4. august

Den 4. august anløber ét af de helt store amerikanske krydstogtskibe til Fredericia med 2.500 passagerer om bord, som vil bruge dagen enten i byen eller ved områdets mange turistattraktioner. Krydstogtskibet Serenade of the Seas er krydstogtsæsonens sidste anløb i Fredericia, og dagen bliver markeret med spændende aktiviteter i byen for hele familien.

Kom og vær med!
" Et skib af denne størrelse er lidt af en oplevelse for både store og små. Derfor opfordrer vi til, at man tager familien med og deltager i dagens aktiviteter i Fredericia. Der vil være ekstraordinært meget gang i byen og meget at se på. Man kan eksempelvis opleve en udstilling af veteranbiler, musik, borgere i 1849-kostumer og ture med Madsby-toget”, siger Strategic Sales Manager i ADP A/S, Ole Haugsted Jørgensen.

 

De 2.500 passagerer og 891 besætningsmedlemmer bliver budt velkommen med musik, kanonsalut og meget mere på kajen den 4. august. Byens butikker står også klar til at tage imod de mange gæster – og det betyder, at åbningstiden forlænges en smule, idet dørene bliver slået op allerede kl. 9:00.

Serenade of the Seas ankommer torsdag den 4. august kl. 8:00 og lægger fra kaj igen kl. 18:00, så der er rig mulighed for at komme ned på krydstogtkajen og se det store skib, inden det sejler videre til København.

Fakta om skibet
Skibet er ejet af verdens næststørste krydstogtselskab, Royal Caribbean Int. Med sin længde på 293 meter og en bredde på 32 meter er Serenade of the Seas ét af de største skibe, der anløber Fredericia i denne krydstogtsæson.