ADP skyder krydstogtsæson i gang

Med første anløb lørdag den 30. april skydes endnu en krydstogtsæson i gang. 2016 er Fredericias tredje år som krydstogtdestination, og i Cruise Fredericia glæder man sig over den fortsat positive udvikling for ADP, byen og byens forretningsliv.

De første krydstogtgæster ankommer med skibet Celebrity Silhouette fra verdens næststørste krydstogtrederi Royal Caribbean. Skibet lægger til kaj i Fredericia den 30. april, og vanen tro vil der være en festlig velkomst med musik, kanonsalutter og events rundt om i byen.

 

Positiv udvikling til gavn for hele området
Fredericia er på blot få år blevet en populær destination for flere krydstogtrederier. Dette skyldes ikke kun havnens gode, operationelle forhold og Fredericias stærke opland med unikke og verdenskendte attraktioner, men også Fredericia bys autentiske og lange historie.

Dette kombineret med aktiviteter rundt om i byen og de gode shopping-muligheder er det bedste udgangspunkt for et succesfuldt krydstogtanløb. Cruise business manager Gry Klok Thomsen udtaler: ”Krydstogt-aktiviteterne er med til at brande Fredericia både nationalt og internationalt. Målsætningen er fortsat at videreudvikle en attraktiv krydstogtdestination til gavn for turismen i Fredericia og i Region Syddanmark. I år har vi fire anløb og i 2017 har vi indtil videre otte”.

Læs mere om Cruise Fredericia.