360-graders rådgivning

Logistikrådgivning

Lager og logistik

Transport- og logistiksektoren er i konstant udvikling, og behovet for konkurrencedygtige lager- og logistikløsninger til virksomheder og forbrugere har aldrig været større.Den førende logistikpartner – med rødder i havnedrift

Transportværdikæden er vigtig for vores kunders forretning, og som innovativ logistikpartner tænker vi i nye og fremtidssikrede løsninger, der kan optimere vores kunders transport. Vi kan sætte både havn og Taulov Dry Port i spil til at skabe effektive transport- og logistikløsninger samt flytte godset omkostningseffektivt mellem havn, jernbane og veje til gavn for virksomheder og operatører.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Sammenhængende transport- og logistikløsninger

ADP leverer ikke kun havneinfrastruktur, men er også en samarbejdspartner, som tænker 360-grader rundt om vores kunders transport- logistikudfordringer. Vi tilbyder kunder fleksible og attraktive erhvervslejemål i Taulov Dry Port, og kan i samarbejde med private aktører tilbyde en sammenhængende transport- og logistikløsning, når gods skal flyttes mellem havn og Taulov Dry Port.

Konsolidering af lager og distribution

"Vi servicerer og leverer produkter til sushi-restauranter i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Med det nyopførte domicil får vi nu mulighed for at samle tørvarer samt køle- og frostvarer i nyt og moderne lager, hvilket er en god forudsætning for at optimere vores samlede forretning”, siger Jonas Kingo Schnoor, Adm. Direktør i FSG Foods.

Læs mere