360-graders rådgivning

Logistikrådgivning

Lagerlejemål

Transport- og logistiksektoren er i konstant udvikling, og behovet for konkurrencedygtige lager- og logistikløsninger til virksomheder og forbrugere har aldrig været større.Den førende logistikpartner – med rødder i havnedrift

Transportværdikæden er vigtig for vores kunders forretning, og som innovativ logistikpartner tænker vi i nye og fremtidssikrede løsninger, der kan optimere vores kunders transport. Vi kan sætte både havn og Taulov Dry Port i spil til at skabe effektive transport- og logistikløsninger samt flytte godset omkostningseffektivt mellem havn, jernbane og veje til gavn for virksomheder og operatører.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Sammenhængende transport- og logistikløsninger

ADP leverer ikke kun havneinfrastruktur, men er også en samarbejdspartner, som tænker 360-grader rundt om vores kunders transport- logistikudfordringer. Vi tilbyder kunder fleksible og attraktive lagerlejemål i Taulov Dry Port, og kan i samarbejde med private aktører tilbyde en sammenhængende transport- og logistikløsning, når gods skal flyttes mellem havn og Taulov Dry Port.

Konsolidering af lager og distribution

”Vi har set frem til indflytningen i vores nyopførte domicil, hvor vi nu kan samle tørvarer samt køle- og frostvarer i et nyt og moderne lagerdomicil. Vi servicerer kunder i hele Danmark, så den centrale placering tæt på motorvejsnettet er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Vi har igennem hele processen haft et værdifuldt samarbejde med Taulov Dry Port, og med den langsigtede aftale har vi et solidt grundlag for vores fremtidige udvikling”, siger Jonas Kingo Schnoor, Adm. Direktør i FSG Foods.

Læs mere