360-graders rådgivning

Logistikrådgivning

Lager og logistik

Transport- og logistiksektoren er i konstant udvikling, og behovet for konkurrencedygtige lager- og logistikløsninger til virksomheder og forbrugere har aldrig været større.Den førende logistikpartner – med rødder i havnedrift

Transportværdikæden er vigtig for vores kunders forretning, og som innovativ logistikpartner tænker vi i nye og fremtidssikrede løsninger, der kan optimere vores kunders transport. Vi kan sætte både havn og Taulov Dry Port i spil til at skabe effektive transport- og logistikløsninger samt flytte godset omkostningseffektivt mellem havn, jernbane og veje til gavn for virksomheder og operatører.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Sammenhængende transport- og logistikløsninger

ADP leverer ikke kun havneinfrastruktur, men er også en samarbejdspartner, som tænker 360-grader rundt om vores kunders transport- logistikudfordringer. Vi tilbyder kunder fleksible og attraktive erhvervslejemål i Taulov Dry Port, og kan i samarbejde med private aktører tilbyde en sammenhængende transport- og logistikløsning, når gods skal flyttes mellem havn og Taulov Dry Port.

En sammenhængende logistikkæde

"Vores nye domicil og produktion i Taulov Dry Port får en optimal beliggenhed, hvilket gør, at vi kan optimere vores transport- og logistikomkostninger samtidig med at vi får adgang til kajnære arealer på Fredericia Havn direkte ud til 15 meter vand, hvorfra vi kan udskibe store mængder af skrot”, siger Thomas Christensen, CEO i Uniscrap A/S. 

Læs mere