Lagerlejemål i fleksibel størrelse og lejeperiode

Ledige lagerlejemål i Taulov Dry Port

Taulov Dry Port tilbyder kundetilpassede og skalérbare lagerløsninger med én af Danmarks bedste beliggenheder i et trafikalt knudepunkt, hvor motorveje, jernbane og havn mødes. I alt er 160.000 m² lager- og logistikbyggerier nu opført - og flere er på vej. 

 

Fremtidssikret lagerlejemål

De fremtidssikrede lager- og logistikbyggerier udlejes på fleksible vilkår og lejemålets størrelse, varighed og indretning kan tilpasses den enkelte virksomhed. 

Desuden tilbyder vi et unikt partnerskab, hvor sparring omkring indretning af lager og transportydelser indgår.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

  FACTS OM LEDIGE LEJEMÅL

 

SEKTIONER AF 1.500 m²

 • 8,5 m frihøjde
 • 3 porte pr. sektion
 • opført 2021

SEKTIONER AF 2.000 m²

 • 10,5 m frihøjde
 • 3 porte pr. sektion
 • opført 2021

SEKTIONER AF 5.000 m²

 • 12,5 m frihøjde
 • 9 porte pr. sektion
 • indflyningsklart maj eller Q4 2024

Bæredygtige løsninger

Det nye byggeri sætter helt nye standarder for udviklingen af lav-emissions lager- og logistikejendomme, idet byggeriet certificeres efter de højeste standarder for lav-emissions logistikbyggeri – den såkaldte europæiske BREEAM Excellent standard.

Byggeriet opføres med lav-emissionsløsninger som f.eks. opvarmning med varmepumper og tagflader beklædt med solceller, der skal sikre grøn strøm til alle lejemål og resten af området.

Central beliggenhed

Taulov Dry Port er beliggende i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet, jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn.

Taulovs centrale placering sikrer, at last-mile distributionen kan udføres hurtigt og effektivt. 

 • 5 min. fra motorvejsnettet E20/E45
 • 8 km til Fredericia containerhavn
 • 3 km til jernbanestation
 • 3 km til containerterminal

Fleksible løsninger - tilpasset til dit behov

Vores lejemål udlejes på fleksible vilkår, hvilket betyder at:

 • indretningen kan særtilpasses, så den er optimal for dig
 • lejemålet kan lejes i fleksibel lejeperiode
 • kontor- og administrationsfaciliteter på enten 90 m² eller 230 m² kan lejes 

Kundetilpassede lagerløsninger

Med vores kundetilpassede lagerløsninger får du en helt særlig mulighed for enten selv at drifte lageret eller at benytte en ekstern partner.

Desuden tilbyder vi et unikt partnerskab med, hvor sparring omkring indretning af lager og transportydelser automatisk indgår, såfremt det ønskes.

One stop facility koncept

Vores Facility Team leverer drift i øjenhøjde.

De varetager drift og vedligehold af bygninger og faste installationer så vel som udenomsarealer.

Innovativt partnerskab

Taulov Dry Port er et joint-venture mellem ADP og PFA.

Sammen repræsenterer vi det bedste af to verdener - dyb indsigt i transport og logistik samt et stabilt investeringsfundament med blik for det lange perspektiv.

 

Hvad siger kunderne...?

 

Salling Group

”Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på at fremme en mere klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores brødlogistik, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport og håndtering af brød”, siger Nicolai Gradman, Logistikdirektør i Salling Group

 

System Transport 

”Vi har meget travlt og servicerer kunder i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Vi fik mulighed for en fleksibel aftale og hurtig indflytning i et nyt og moderne lager med optimal beliggenhed, så beslutningen var let", siger Tony Jakobsen, CEO i System Transport

 

Elgiganten

"Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer. Vi ser meget frem til at blive en del af Taulov Dry Port”, siger Peder Stedal, Adm. Direktør i Elgiganten