Kundetilpassede lagerløsninger

Lager- og logistikejendomme

Talulov Dry Port

I samarbejde med PFA tilbyder ADP moderne og fleksible lager- og logistikejendomme i Taulov Dry Port. Lagerløsningerne kan tilpasses den enkelte virksomheds behov – enten som projekttilpassede løsninger eller som generiske lejemål, der udlejes på kommercielle vilkår.

 

Kundetilpassede lagerløsninger

De generiske lager- og logistikejendomme er målrettet virksomheder og logistikoperatører med et behov for fleksible lagerfaciliteter, som kan understøtte en effektiv virksomhedsdrift. Erhvervslejemålenes størrelse, varighed og indretning kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vi tilbyder udlejning i enheder af 2.000 m² på både korte og længere lejeaftaler. Derved kan både små og store virksomheder leje sig ind i de nye lager- og logistikejendomme og udnytte beliggenheden tæt på havn, jernbane og motorvejsnettet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

49.300 m² generiske lager- og logistikejendomme opføres i Taulov Dry Port - Pressemeddelelse

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er historisk lavt. Taulov Dry Port udvider nu kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 m² i 10,5 meters højde. Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik.

Læs mere 

Central beliggenhed

Med den centrale beliggenhed i forhold til europæiske og skandinaviske markeder – og dermed gode cut-off tider bliver Taulov Dry Port omdrejningspunktet for udviklingen af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Har du brug for logistikrådgivning?

Gode forbindelser til resten af verden  

Taulov Dry Port ligger centralt i forhold til de europæiske trafikkorridorer. Via Danmarks vigtigste kombiterminal i Taulov er der direkte opkobling til det europæiske jernbanenet og gode muligheder for omladning af gods fra jernbanen til andre transportformer.

Læs mere