Opmagasinering af forskellige godstyper

Lager- og logistikejendomme

Talulov Dry Port

I samarbejde med PFA tilbyder ADP moderne og fleksible lager- og logistikejendomme i Taulov Dry Port. Lagerløsningerne kan tilpasses den enkelte virksomheds behov – enten som projekttilpassede løsninger eller som generiske lejemål, der udlejes på kommercielle vilkår.

 

Udlejning af kundetilpassede lagerløsninger

De generiske lager- og logistikejendomme er målrettet virksomheder og logistikoperatører med et behov for fleksible lagerfaciliteter, som kan understøtte en effektiv virksomhedsdrift. Erhvervslejemålenes størrelse, varighed og indretning kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vi tilbyder udlejning i enheder af 2.000 m² på både korte og længere lejeaftaler. Derved kan både små og store virksomheder leje sig ind i de nye lager- og logistikejendomme og udnytte beliggenheden tæt på Fredericia Havn, jernbane og motorvejsnettet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Taulov Dry Port igangsætter næste store etape på 60.000 m² lager- og logistikbyggeri - Pressemeddelelse

En rekordhøj efterspørgsel efter last-mile lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed har skubbet til udlejningen af det nyopførte, gigantiske lager- og logistikbyggeri på 50.000 m² i Taulov Dry Port. Det strategiske samarbejde med A.P Møller Mærsk og indtoget af Salling Groups brødlogistik i Taulov Dry Port har for alvor skubbet til efterspørgslen efter lagerfaciliteter med central beliggenhed. 

Læs mere 

Masterplan_ny_kompri_nyhedsbrev.png

Cookie indstillingerne tillader ikke dette medie

Skift indstillinger

Video: Oplev de moderne og fremtidssikrede lager- og logistikfaciliteter.

Logistikcenter med central beliggenhed

Med den centrale beliggenhed i forhold til europæiske og skandinaviske markeder – og dermed gode cut-off tider bliver Taulov Dry Port omdrejningspunktet for udviklingen af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Har du brug for logistikrådgivning?