Opmagasinering af forskellige godstyper

Lager- og logistikejendomme

Talulov Dry Port

I samarbejde med PFA tilbyder ADP moderne og fleksible lager- og logistikejendomme i Taulov Dry Port. Lagerløsningerne kan tilpasses den enkelte virksomheds behov – enten som projekttilpassede løsninger eller som generiske lejemål, der udlejes på kommercielle vilkår.

 

Udlejning af kundetilpassede lagerløsninger

De generiske lager- og logistikejendomme er målrettet virksomheder og logistikoperatører med et behov for fleksible lagerfaciliteter, som kan understøtte en effektiv virksomhedsdrift. Erhvervslejemålenes størrelse, varighed og indretning kan tilpasses den enkelte virksomhed. Vi tilbyder udlejning i enheder af 2.000 m² på både korte og længere lejeaftaler. Derved kan både små og store virksomheder leje sig ind i de nye lager- og logistikejendomme og udnytte beliggenheden tæt på Fredericia Havn, jernbane og motorvejsnettet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Video: Oplev de moderne og fremtidssikrede lager- og logistikfaciliteter.

 

Masterplan_ny_kompri_nyhedsbrev.png

Logistikcenter med central beliggenhed

Med den centrale beliggenhed i forhold til europæiske og skandinaviske markeder – og dermed gode cut-off tider bliver Taulov Dry Port omdrejningspunktet for udviklingen af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Har du brug for logistikrådgivning?

Taulov Dry Port igangsætter næste etape af lager- og logistikbyggeri - Pressemeddelelse

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er historisk lavt. Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri. Byggeriet udgør sidste etape af det store generiske lagerbyggeri, hvor de første 49.300 m² allerede er under opførelse. 

Læs mere