97.000 m² højlager

Ledige lejemål fra medio 2024

Ledige lejemål fra medio 2024

Den næste store udvidelse af kapaciteten på generiske lejemål er på vej i Taulov Dry Port. I samarbejde med vores joint-venture partner PFA Pension udvider vi med 97.000 m² attraktive lejemål til lager og logistik fra medio 2024. Højlageret bliver det tredje i rækken af store generiske byggerier, og udlejes i enheder á 5.000 m².

 

Lav-emissions lager

Byggeriet opføres med lav-emissions løsninger som f.eks. solceller på tagflader, der sikrer grøn strøm til alle lejemål og resten af området. Derudover bliver områdets infrastruktur indrettet til elektrificering af lastbiler, tugmasters og andet driftsrelateret udstyr til gavn for nedbringelse af vores kunders og hele områdets klimaaftryk. 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Central beliggenhed

Taulov Dry Port er beliggende i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet, jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn.

Taulovs centrale placering sikrer, at last-mile distributionen kan udføres hurtigt og effektivt. 

Bæredygtige løsninger 

Taulov Dry Port har store ambitioner om at udvikle grønne løsninger til kunderne. 

I fremtiden vil vi bl.a. tilbyde vores lejere grøn strøm til en attraktiv pris og sørge for, at de kan tanke grønne drivmidler i området.

Kundetilpassede løsninger

Taulov Dry Port tilbyder kundetilpassede lagerløsninger med en helt særlig mulighed for enten selv at drifte lageret eller at benytte en ekstern partner.

Desuden tilbyder vi et unikt partnerskab med vores kunder, hvor sparring omkring indretning af lager og transportydelser indgår.

Innovativt partnerskab

Taulov Dry Port er et joint-venture mellem ADP og PFA.

Sammen repræsenterer vi det bedste fra to verdener – dyb indsigt i transport og logistik samt et stabilt investeringsfundament med
blik for det lange perspektiv.

  • Lejemål fra 5.000 – 97.000 m²
  • Højlager
  • Fleksible indretningsmuligheder
  • Mulighed for kontor- og administrationsfaciliteter
  • Mulighed for korte og lange lejeperioder
  • 5 min. til motorvejsnettet E20/E45
  • Opføres i joint-venture mellem PFA og ADP
  • Baronessens Kvarter 6, 7000 Fredericia