60.000 m² - Fuldt udlejet

Baronessens Kvarter

Lejemål fra foråret 2023 - fuldt udlejet

Behovet for en effektiv logistikkæde og øgede krav til forbedring af virksomheders klimamæssige aftryk hos store retailvirksomheder har igennem de seneste par år sat sit præg på efterspørgslen efter fleksible lager- og logistikbygninger med central beliggenhed tæt på nærmarkeder.

Derfor har vi opført den næste store etape på 60.000 m² lagerejendomme, som allerede er fuldt udlejet. Byggeriet er opført med klimavenlige løsninger som f.eks. et fuldskala solcelleanlæg på de kæmpemæssige tagflader, der skal bringe logistikbyggerier ind i en grønnere fremtid.

 

Attraktive lagerfaciliteter 

Det innovative byggeri er opført som én stor lagerbygning med en længde på 600 meter og en indvendig højde på 12,5 m. Byggeriet er inddelt i fleksible lejemål fra 5.000 m² med 9 porte pr. enhed. Dermed får kunder optimale logistikfaciliteter med fleksible indretningsmuligheder, som kan tilpasses den enkelte virksomhed. 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Central beliggenhed

Taulov Dry Port er beliggende i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet, jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn.

Taulovs centrale placering sikrer, at last-mile distributionen kan udføres hurtigt og effektivt. 

Bæredygtige løsninger 

Taulov Dry Port har store ambitioner om at udvikle grønne løsninger til kunderne. 

I fremtiden vil vi bl.a. tilbyde vores lejere grøn strøm til en attraktiv pris og sørge for, at de kan tanke grønne drivmidler i området.

Kundetilpassede løsninger

Taulov Dry Port tilbyder kundetilpassede lagerløsninger med en helt særlig mulighed for enten selv at drifte lageret eller at benytte en ekstern partner.

Desuden tilbyder vi et unikt partnerskab med vores kunder, hvor sparring omkring indretning af lager og transportydelser indgår.

Innovativt partnerskab

Taulov Dry Port er et joint-venture mellem ADP og PFA.

Sammen repræsenterer vi det bedste fra to verdener – dyb indsigt i transport og logistik samt et stabilt investeringsfundament med
blik for det lange perspektiv.

Modevirksomheden BESTSELLER udvider logistik-hub med 60.000 m2 i Taulov Dry Port

Den danske modekoncern BESTSELLER indgår strategisk aftale med Taulov Dry Port om en markant udvidelse af virksomhedens logistikcenter i Taulov ved Fredericia, som siden starten af 2021 har været et centralt knudepunkt for modekoncernens danske logistikaktiviteter.

Læs mere

  • Lejemål fra 5.000 – 60.000 m²
  • Indvendig frihøjde: Op til 12,5 meter
  • Fleksible indretningsmuligheder
  • Mulighed for kontor- og administrationsfaciliteter
  • Mulighed for korte og lange lejeperioder
  • 5 min. til motorvejsnettet E20/E45
  • Opføres i joint-venture mellem PFA og ADP
  • Baronessens Kvarter 1, 7000 Fredericia