Kundetilpassede løsninger

Domicilbyggeri

Taulov Dry Port har siden 2017 opført i alt 100.000 m² lager- og logistikdomiciler, der er udlejet som skræddersyede domicilløsninger eller som generiske lagerløsninger.

Domicilbyggerierne er opført for flere virksomheder, herunder én af Europas største grovarevirksomheder DLG, én af Danmarks toneangivende virksomheder inden for recycling af metalprodukter H.J. Hansen, samt flere mindre virksomheder. Fællestræk for kundernes beslutning om placering i Taulov Dry Port har været ønsket om en central beliggenhed og dermed optimering af logistikken samt muligheden for at koble import- og eksport via havn, jernbane eller motorvejsnettet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Lager- og logistikdomicilerne i Taulov Dry Port er byggeri af højeste kvalitet. Bag udviklingen af Taulov Dry Port og domicilbyggerierne får man som kunde to meget velkonsoliderede og visionære partnere i pensionsselskabet PFA og havneselskabet ADP A/S, som varetager hele processen fra idé til finansiering, projektering og færdigt projekt.

Det giver tryghed i en ofte langvarig og kompleks beslutningsproces, som etablering af nyt domicil er. Vi tilbyder et unikt partnerskab, hvor sparring omkring alt fra indretning af bygning til hele transportflowet er med i aftalen.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder for et fremtidssikret domicilbyggeri.

Domicilbyggerier i Taulov Dry Port

A.P.  Møller - Mærsk

Lav-emissions lager på 40.000 m² - med en option på yderligere 40.000 m². Lageret tages efter planen i brug i 2024.

Læs mere

DLG

Et topmoderne logistikcenter på 28.000 m² med flere lagerhaller til at opbevare og distribuere tørvarer.

Læs mere

FSG Foods

5.800 m² nyopført domicil fordelt på tørvarelager, frost- og kølelager samt kontor. 

Læs mere

H.J. Hansen

Moderne lagerdomicil med tilhørende værksteder og overdækkede arealer, til oplagring af genanvendelige recycling produkter.

Læs mere

Otto Schachner

4.650 m² lager og kontorfaciliteter i to etager med showroom og kantine.

Læs mere