60.000 m² ledige lejemål fra 2023

Baronessens Kvarter

Ledige lejemål primo 2023

Den første store etape på 60.000 m² lager- og logistikbyggeri i Taulov Dry Port er fuldt udlejet til nogle af Danmarks største retail-, fødevare og transportvirksomheder som f.eks. Maersk, Salling Group og Elgiganten. Derfor udvider vi nu med næste store generiske byggeri på 60.000 m², som står klar til indflytning primo 2023. 

 

Attraktive lagerfaciliteter 

Det innovative byggeri bliver opført som én stor lagerbygning med en længde på 600 meter og en indvendig højde på 12,5 m. Byggeriet bliver inddelt i fleksible lejemål fra 5.000 m² med 9 porte pr. enhed. Dermed får kunder optimale logistikfaciliteter med fleksible indretningsmuligheder, som kan tilpasses den enkelte virksomhed. 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Central beliggenhed

Taulov Dry Port er beliggende i ét af Danmarks største transportknudepunkter med nem adgang til motorvejsnettet, jernbanen, Fredericia Havn og Billund Lufthavn.

Taulovs centrale placering sikrer, at last-mile distributionen kan udføres hurtigt og effektivt. 

Bæredygtige løsninger 

Taulov Dry Port har store ambitioner om at udvikle grønne løsninger til kunderne. 

I fremtiden vil vi bl.a. tilbyde vores lejere grøn strøm til en attraktiv pris og sørge for, at de kan tanke grønne drivmidler i området.

Kundetilpassede løsninger

Taulov Dry Port tilbyder kundetilpassede lagerløsninger med en helt særlig mulighed for enten selv at drifte lageret eller at benytte en ekstern partner.

Desuden tilbyder vi et unikt partnerskab med vores kunder, hvor sparring omkring indretning af lager og transportydelser indgår.

Innovativt partnerskab

Taulov Dry Port er et joint-venture mellem ADP og PFA.

Sammen repræsenterer vi det bedste fra to verdener – dyb indsigt i transport og logistik samt et stabilt investeringsfundament med
blik for det lange perspektiv.

Taulov Dry Port igangsætter ny gigantisk etape på 60.000 m² lager- og logistikbyggeri til en samlet investering på 420 mio. kr.

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port. 60.000 m² moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Taulov ved Fredericia.

Læs mere

  • Lejemål fra 5.000 – 60.000 m²
  • Indvendig frihøjde: Op til 12,5 meter
  • Fleksible indretningsmuligheder
  • Mulighed for kontor- og administrationsfaciliteter
  • Mulighed for korte og lange lejeperioder
  • 5 min. til motorvejsnettet E20/E45
  • Opføres i joint-venture mellem PFA og ADP
  • Baronessens Kvarter 1, 7000 Fredericia