Taulov Dry Port

Lager og logistik

Lager- og logistikejendomme

ADP gennemgår i disse år en stor transformation, hvor vi udbygger vores styrkeposition gennem kobling af Fredericia Havn med et 900.000 m² stort baglandsareal – Taulov Dry Port. Fredericia Havn er et vigtigt knudepunkt i dansk infrastruktur, og havnen ligger centralt i forhold til motorvejsnettet E20/E45 og jernbanenettet. Netop den centrale beliggenhed og adgangen til flere transportformer er drivkraften bag udviklingen af Taulov Dry Port. 

Taulov Dry Port er blevet et foregangsprojekt, hvor ADP har vist omverdenen mulighederne i at tænke alternativt inden for transportsektoren blandt andet med kobling af havn, jernbane og vej som et bidrag til at få flyttet den tunge godstransport over på mere miljørigtige transportformer.

 

Taulov Dry Port

Udviklingen af Taulov Dry Port sker i samarbejde med PFA, og over de kommende år vil investeringer på 2,0-2,5 mia. kr. i opførelsen af moderne lager- og logistikejendomme understøtte ambitionen om at skabe Danmarks mest innovative transport- og logistikcenter, hvor transport via bane, vej og havn kobles bedre og klogere til gavn for Danmarks grønne fremtid.

TAULOV DRY PORT I TAL

GRUNDAREAL

0

M² GRUNDAREAL

UDLEJET

0

M² LAGER- OG LOGISTIKBYGGERI

NYE LEJEMÅL MEDIO 2024

0

M² LAGER- OG LOGISTIKBYGGERI

Ledige lagerlejemål fra maj 2024

Vi udvider kapaciteten på Bronessens Kvarter i Fredericia med 97.000 m².

Se vores ledige lejemål her...