Ét af Danmarks største logistikcentre

Lager og logistik

Få logistikrådgivning

ADP er i disse år igennem en stor transformation, hvor vi udbygger vores styrkeposition gennem kobling af Fredericia Havn med et 887.325 m² stort baglandsareal – en såkaldt dry port. Fredericia Havn er et vigtigt knudepunkt i dansk infrastruktur, og havnen ligger centralt i forhold til motorveje (E20/E45) og jernbanenettet. Netop den centrale beliggenhed og adgangen til flere transportformer er drivkraften bag udviklingen af Taulov Dry Port. Taulov ved Fredericia har en stærk position inden for transport og logistik, fordi infrastrukturen i området forbinder Danmark med resten af Europa.

Udviklingen af Taulov Dry Port styrker områdets position som knudepunkt for den danske transport- og logistiksektor. Mange af de store transport- og logistikoperatører har allerede placeret deres aktiviteter i Taulov, fordi den centrale placering giver nem adgang til kunder og nærmarkeder. 

 

Fleksible lagerløsninger koblet til havn

Udviklingen af Taulov Dry Port understøtter den internationale megatrend, som går mod multifunktionelle transportcentre placeret i centrale knudepunkter. Transport- og logistiksektoren bliver i disse år mødt af ny teknologi, nye løsninger og innovation, og behovet for konkurrencedygtige og hurtige leveringsformer til virksomheder og forbrugere har aldrig været større. Der er generelt knaphed på lager- og logistiklejemål i Danmark, og derfor er behovet for nyopførte lager og logistiklejemål med central beliggenhed stort.

Oplev Taulov Dry Ports centrale beliggenhed og moderne lager- og logistikfaciliteter i vores video.  

Læs mere i vores brochure.