Danmarks nye krydstogtdestination

Cruise Nyborg

Nyborg får to krydstogtanløb i sommeren 2020

Siden 2012 har ADP, som ejer og driver Fredericia Havn og Nyborg Havn, arbejdet med udviklingen af krydstogt i Fredericia. Den erfaring og det kendskab til krydstogtmarkedet bruger vi nu til at udvikle Nyborg som ny krydstogtdestination.

 

Udvikling af Nyborg som ny krydstogtdestination

Med en central beliggenhed i Danmark og tæt på mange unikke attraktioner er Nyborg klar til at byde krydstogtskibe velkommen. Udviklingen af Nyborg som attraktiv krydstogtdestination sker i et koordineret samarbejde mellem ADP, Nyborg Kommune og VisitNyborg/Bureauet Nyborg.

Læs mere i vores Cruise Nyborg brochure.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Historisk by med unikke turistattraktioner

Nyborg er en af Danmarks ældste byer og byen var Danmarks hovedstad i flere hundrede år før København på grund af byens centrale placering. Nyborg har hyggelige shoppinggader og mange historiske seværdigheder og attraktioner. 

Midt i Nyborg ligger Nyborg Slot. Med en historie der går helt tilbage til 1100-tallet, er slottet en af Danmarks ældste kongeboliger. Slottet er i færd med at blive en del af UNESCOs verdensarv. 

 

Central beliggenhed 

Nyborg ligger smukt placeret blandt mange grønne naturoplevelser og tæt på flere enestående attraktioner, som f.eks. Egeskov Slot, Valdemars Slot og H.C. Andersens Hus i Odense. Læs mere om Nyborgs mange attraktioner. 

Nyborg får to krydstogtanløb i sommeren 2020 - Pressemeddelelse

Krydstogtturismen i Danmark vokser, og en række danske havnebyer sætter i 2019 rekord i antallet af krydstogtskibe og gæster. Havneselskabet ADP, som ejer og driver havnene i Nyborg og Fredericia, har siden 2012 arbejdet med udvikling af krydstogt i Fredericia, og på få år har man opbygget en succesfuld destination. ADP sætter i år rekord med 20 anløb til Fredericia.

Læs mere