Attraktiv krydstogtdestination

Cruise

Cruise Fredericia

Etableringen af Fredericia som krydstogtdestination startede i 2012, og med en ambitiøs udviklingsstrategi kom byen hurtigt på det internationale verdenskort over krydstogtdestinationer. I 2014 havde byen det første anløb fra ét af verdens største krydstogtrederier Royal Caribbean, og i årene efter har byen budt velkommen til mange forskellige krydstogtrederier med gæster fra hele verden. Skibene, der anløber Fredericia, varierer fra de helt små luksusskibe med købestærke gæster, til engelske rederier med et publikum fra det ældre segment, til tyske eller amerikanske rederier.

 

Verdenskendte attraktioner

Fredericia byder på et stort udvalg af oplevelser for gæster i alle målgrupper. Byen har med den centrale beliggenhed, dens autencitet og historie, gode anløbsforhold og et stort opland af verdenskendte turistattraktioner som f.eks. H.C. Andersens Hus, Royal Jelling, LEGOLAND®, og flere UNESCO-attraktioner et stort udbud, der appellerer til både det yngre og ældre publikum.

I 2019 slår Cruise Fredericia sin egen rekord med 20 krydstogtanløb og 25.000 krydstogtgæster, og vi øger dermed vores andel af det samlede danske krydstogtmarked. Læs mere om Cruise Fredericia.

Disney Cruises anløber Fredericia i 2019 - Pressemeddelelse

Cruise Fredericia ser allerede nu frem til sæsonen i 2019, hvor 20 krydstogtskibe anløber Fredericia. Ét af disse anløb bliver noget helt specielt. Disney Cruises har netop annonceret syv nye destinationer på deres europæiske tur i 2019. På listen over nye destinationer er Fredericia, og det bliver første gang, at Disney anløber en dansk havn uden for København. 

Læs mere

Nyborg får to krydstogtanløb i sommeren 2020 - Pressemeddelelse 

To krydstogtanløb til Nyborg Havn i 2020 bliver starten på udvikling af en ny dansk krydstogtdestination. I sommeren 2020 anløber MS Berlin i juli og august. Skibet kommer fra rederiet FTI Cruises og har ca. 400 gæster ombord. Nyborg by har med Nyborg Slot en autencitet og historie, som appellerer til de internationale krydstogtgæster.

Læs mere