Attraktiv krydstogtdestination

Cruise

Cruise Fredericia and Nyborg

Etableringen af Fredericia som krydstogtdestination startede i 2012, og med en ambitiøs udviklingsstrategi er byen hurtigt kommet på det internationale verdenskort over krydstogtdestinationer. Siden da har vi budt velkommen til mange forskellige krydstogtrederier med gæster fra hele verden. 

 

Verdenskendte attraktioner

Fredericia byder på et stort udvalg af oplevelser for gæster i alle målgrupper. Byen har med den centrale beliggenhed, dens autencitet og historie, gode anløbsforhold og et stort opland af verdenskendte turistattraktioner som f.eks. H.C. Andersens Hus, Royal Jelling, LEGOLAND®, og flere UNESCO-attraktioner et stort udbud, der appellerer til både det yngre og ældre publikum.

Læs mere om Cruise Fredericia

 

Udvikling af Cruise Nyborg

Vores erfaring og kendskab til krydstogtmarkedet bruger vi nu til at udvikle Nyborg som ny attraktiv krydstogtdestination. Udviklingen sker i et koordineret samarbejde mellem ADP, Nyborg Kommune og VisitNyborg/Bureauet Nyborg.

Allerede i sommeren 2020 anløber to krydstogtskibe Nyborg. Krydstogtgæsterne kan se frem til autentiske og historiske oplevelser i Nyborg by, som med Nyborg Slot, har en helt særlig turistattraktion. Nyborg ligger også centralt i forhold til skøn natur på Sydfyn og i god køreafstand til flere enestående attraktioner, herunder Egeskov Slot, Valdemars Slot og HC. Andersens Hus i Odense.

Læs mere om Cruise Nyborg