Direkte forbindelser til Østersø-regionen

RO/RO

Klaipeda - Fredericia Havn

Fra Fredericia Havns RO/RO-terminal er der direkte og frekvente færgeforbindelser for trailergods til Østersøregionen. To ugentlige færgeafgange med DFDS sikrer virksomheder i Jylland og på Fyn direkte adgang til et stort Østersø-marked. Se rutenet. 

Fredericia Havn ligger centralt i Trekantområdet med et stort opland af virksomheder inden for transport, logistik, industri og produktion. Området har en særdeles god infrastruktur med motorveje, jernbane, international lufthavn og ikke mindst Fredericia Havn, som er én af Danmarks største havne for import og eksport af varer og gods.


Effektiv håndtering af gods på RO/RO-terminalen

På Fredericia Havn sikrer vi i samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere en effektiv og sikker håndtering af RO/RO-transport. Vores havneterminaler er udstyret med moderne udstyr og erfarne medarbejdere til at klare håndteringen af trailergods.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Ugentlige forbindelser til Baltikum

Igennem mange år har DFDS haft faste ugentlige forbindelser fra Fredericia Havn til Baltikum. Godsmængderne via Fredericia til og fra Østersølandene er på et højt niveau, der giver kunderne i Jylland og på Fyn direkte adgang til et meget stort Østersø-marked. Multimodalt knudepunkt

Fredericia Havn ligger i et multimodalt knudepunkt med nem adgang til motorveje og jernbane, som giver virksomheder optimale betingelser for nem og effektiv omladning og håndtering af deres trailergods. I baglandet til Fredericia Havn er der en høj koncentration af industrivirksomheder samt transport- og logistikoperatører, og dermed mange virksomheder, som kan have behov for RO/RO-transport af gods til Klaipeda via Fredericia Havn.

2 ugentlige RO/RO-afgange

Klaipeda - Fredericia

 

Læs mere