Udskibning af store mængder genbrugsjern

Recycling

Se effektiv håndtering af recycling produkter

Et væsentligt element i transformationen af ADPs havne, og i særdeleshed Fredericia Havn, er satsningen på recycling-produkter. Vores havne er ofte mellemstation for udskibning af store mængder genanvendeligt jern- og metalskrot eller elementer og udstyr til vindmølleproduktion. Med kajnære arealer og en central beliggenhed med direkte adgang til motorvejsnettet er havnene i Fredericia og Nyborg særdeles velegnede til både oplagring og udskibning af recycling produkter eller til offshore-projekter.

 

Beliggenheden er afgørende

Fredericia Havn ligger centralt i forhold til Østersøregionen. Med kajnære arealer direkte ud til 15 meter vand og en god placering i forhold til internationale markeder udskiber vi i samarbejde med vores havneoperatører årligt store mængder af genanvendeligt jern. På Nyborg Havn tilbyder vi ligeledes et veludbygget havneanlæg, 11 meters vanddybde og solid erfaring i håndtering af store vindmølleprojekter.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Krav til vanddybde og arealer

Den danske genvindingsbranche stiller store krav til både vanddybde og kajnære arealer til oplagring af store mængder jern- og metalskrot. Fredericia Havn er en ønskehavn i forhold til både vanddybde, kajnære arealer og faciliteter, og med den rigtige beliggenhed i forhold til internationale nærmarkeder og muligheder for leje af lager- og logistikfaciliteter i baglandsarealet tilbyder havnen en totalløsning.

Netop tilbuddet om en totalløsning har betydet, at flere store genvindingsvirksomheder har flyttet deres aktiviteter til Fredericia Havn i forhold til oplagring, håndtering og udskibning af recycling produkter.Se hvordan udskibningen af store mængder recycling produkter på Fredericia Havn sker effektivt