Udskibning af store mængder genbrugsjern

Recycling

Se effektiv håndtering af recycling produkter

Et væsentligt element i transformationen af ADPs havne, og i særdeleshed Fredericia Havn, er satsningen på recycling-produkter. Vores havne er ofte mellemstation for udskibning af store mængder genanvendeligt jern- og metalskrot eller elementer og udstyr til vindmølleproduktion. Med kajnære arealer og en central beliggenhed med direkte adgang til motorvejsnettet er havnene i Fredericia og Nyborg særdeles velegnede til både oplagring og udskibning af recycling produkter eller til offshore-projekter.

 

Beliggenheden er afgørende

Fredericia Havn ligger centralt i forhold til Østersøregionen. Med kajnære arealer direkte ud til 15 meter vand og en god placering i forhold til internationale markeder udskiber vi i samarbejde med vores havneoperatører årligt store mængder af genanvendeligt jern. På Nyborg Havn tilbyder vi ligeledes et veludbygget havneanlæg, 11 meters vanddybde og solid erfaring i håndtering af store vindmølleprojekter.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Uniscrap samler sine aktiviteter i  Taulov Dry Port og på Fredericia Havn 

Én af Danmarks væsentlige genvindingsvirksomheder, Uniscrap A/S, flytter hovedkontor, produktion og udskibning af jern- og metalskrot fra Kolding til Fredericia. Uniscraps aktiviteter vil over de næste mange år foregå fra et nybygget domicil i Taulov Dry Port og fra arealer på Fredericia Havn.

Læs mere 

Bradal´s Produkthandel flytter udskibningsaktiviteter til Fredericia - Pressemeddelelse

”På Fredericia Havn får vi adgang til kajnært areal direkte ud til 15 meter vand, og det giver os mulighed for at samle godset på større skibe på helt op til 30.000 tons. Vi kan dermed konkurrere med de største aktører i Europa”, siger Thomas Bradal, Adm. Direktør i Bradal's Produkthandel.

Læs mere

Krav til vanddybde og arealer

Den danske genvindingsbranche stiller store krav til både vanddybde og kajnære arealer til oplagring af store mængder jern- og metalskrot. Fredericia Havn er en ønskehavn i forhold til både vanddybde, kajnære arealer og faciliteter, og med den rigtige beliggenhed i forhold til internationale nærmarkeder og muligheder for leje af lager- og logistikfaciliteter i baglandsarealet tilbyder havnen en totalløsning.

Netop tilbuddet om en totalløsning har betydet, at flere store genvindingsvirksomheder har flyttet deres aktiviteter til Fredericia Havn i forhold til oplagring, håndtering og udskibning af recycling produkter.Se hvordan udskibningen af store mængder recycling produkter på Fredericia Havn sker effektivt