Attraktive faciliteter til håndtering af store godstyper

Projektlast

Store, fleksible havnearealer

Markedet efterspørger i stigende grad faciliteter til at få håndteret stadig større og tungere typer gods. På havnene i Fredericia og Nyborg har ADP i samarbejde med havnenes operatører mange års erfaring, og vi tilbyder optimale løsninger og faciliteter til håndtering af tungt gods og stykgods.



Velegnet faciliteter til projektlaster

Med store, fleksible havnearealer og kajanlæg, som er designet til væsentlig større belastning kan vi klare mange typer opgaver. På Fredericia Havn har vi fire mobilkraner med en løftekapacitet op til 125 tons. Rækker én kran ikke til at løse opgaven, er der mulighed for samløft.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Nyborg Havn

Nyborg Havn har mere end 150.000 m² åbent areal ud til 11 meter vand, som gør Nyborg Havn ideel til større projekter og projektlaster, som kræver meget plads. Med en beliggenhed kun én kilometer fra E20 har havnen en optimal placering i forhold til en effektiv videredistribution af godset.



Attraktiv udskibningshavn for store vindmølleprojekter

Nyborg Havn har gennem tiden oparbejdet stor ekspertise inden for danske og internationale vindmølleprojekter af varierende størrelse. Solid erfaring, store kajarealer og god beliggenhed er med til at udgøre de optimale betingelser for udskibning af vindmøller til offshore-parker i Østersøen og Kattegat.

Nyborg Havn

Havnekort

Verdens første havmøllepark mellemlander på Nyborg Havn

På Nyborg Havn har vi gode erfaringer med håndtering af store vindmølleprojekter, og vi er derfor glade for at være en del af nedtagningen af verdens første havmøllepark Vindeby. Ørsted A/S har i marts og april stået for nedtagningen af i alt 11 havmøller, som parken består af.

Nyborg Havn egner sig godt til denne type projektlast, fordi havnen har store åbne arealer, optimale besejlingsforhold og en beliggenhed med direkte adgang til motorvej E20.