Faciliteter optimeres til fremtidens godsmængder

Havnearealer og pakhuse

Efterspørgslen efter lagerplads er stigende. Derfor investerer ADP og vores samarbejdspartnere løbende i forskellige former for lagerfaciliteter. Vores havnearealer og pakhusfaciliteter udvikles og optimeres til at imødekomme efterspørgslen og fremtidens godsmængder. Attraktive havnefaciliteter med central beliggenhed

ADP tilbyder i samarbejde med vores operatører lager og arealer i forskellige størrelser og til forskellige godstyper. Det betyder, at vi kan imødekomme behovet hos en bred målgruppe og sikre vores kunder optimale betingelser for opbevaring og håndtering af deres gods. Havneterminalerne i Fredericia og Nyborg har begge en unik beliggenhed i forhold til en effektiv distribution af godset. Den unikke beliggenhed kombineret med fleksible havnearealer, moderne pakhuse, stor krankapacitet samt fleksible serviceydelser betyder, at vi kan tilbyde effektive løsninger af høj kvalitet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

For at fremtidssikre kapaciteten på Fredericia Havn til de stigende godsvolumener udvider vi fra maj 2022 vores nuværende krankapacitet med en ny, større Gottwald kran med en løftekapacitet på 150 tons.

Kranen vil fra maj sættes i drift på containerterminalen, hvor der igennem 2021 har været særdeles stor travlhed med håndtering af de stigende containermængder. Kranen er en hybrid til både el og diesel, og den vil derfor bidrage til vores samlede målsætninger om CO2-reducerende løsninger i driften.