Faciliteter optimeres til fremtidens godmængder

Havnearealer og pakhuse

ADP øger pakhuskapaciteten på Fredericia Havn

Efterspørgslen efter opbevaringsplads er stigende. Derfor investerer ADP og vores samarbejdspartnere løbende i forskellige former for lagerfaciliteter. Vores havnearealer og faciliteter udvikles og optimeres til at imødekomme efterspørgslen og fremtidens godsmængder.Attraktive faciliteter og central beliggenhed

ADP tilbyder arealer og pakhuse i forskellige størrelser og til forskellige godstyper. Det betyder, at vi kan imødekomme behovet hos en bred målgruppe og sikre vores kunder optimale betingelser for håndtering af deres gods. Havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart har alle en unik beliggenhed i forhold til en effektiv distribution af godset. Den unikke beliggenhed kombineret med fleksible havnearealermoderne pakhuse, stor krankapacitet og fleksible serviceydelser betyder, at vi kan tilbyde effektive løsninger af høj kvalitet.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Nye siloer skyder op på Fredericia Havn 

Et nyt og moderne siloanlæg på i alt 10 siloer med plads til 40.000 tons korn står snart klar på havnens arealer. Fredericia Shipping står bag anlægget, som samlet set vil forbedre faciliteterne på havnen og understøtte øgede mængder af korn til Fredericia Havn.

Læs mere

Gode havnefaciliteter til udskibning af store mængder genanvendeligt jern - Pressemeddelelse

Ved at flytte produktion og udskibning af skrot til en central beliggenhed med nem adgang til motorveje og gode havnefaciliteter til udskibning af store mængder kan Uniscrap A/S sikre sin konkurrencemæssige position.

Læs mere