Danmarks 2. største containerhavn

Container

Port of Fredericia

Fredericia Havn er Danmarks 2. største containerhavn og Region Syddanmarks største. Havnen fungerer som feederhavn med flere ugentlige afgange med containere mellem bl.a. Hamburg, Bremerhaven og Antwerpen. De direkte og frekvente forbindelser til store europæiske havne varetages af rederierne Unifeeder, MSC , X-Press Feeders og Hapag Lloyd og giver adgang til destinationer over hele verden.

 

Stort opland for containergods

Fredericia Havn har et stort opland for containergods, og import og eksport i containere har stor betydning for mange af regionens virksomheder, som via rutenettet fra Fredericia Havn har god opkobling til globale og europæiske markeder. I forhold til den indenlandske distribution ligger Fredericia Havn i et multimodalt knudepunkt med nem adgang til motorveje og jernbane, hvilket giver optimale betingelser for nem og effektiv håndtering og omladning af containergods.

 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Effektiv containerterminal

Den fleksible og hurtige betjening af containere på Fredericia Havn varetages i samarbejde med havnens professionelle operatører. Med 15 meter vanddybde, stor krankapacitet og et stort kajnært containerareal tilbyder Fredericia Havn en effektiv og sikker håndtering af containergods.Se video af en effektiv containeroperation på Fredericia Havn

Historisk udvidelse på Fredericia Havn vil fordoble kapaciteten på containerterminalen

Det største havneudvidelsesprojekt i Fredericia Havns historie vil om få år fordoble containerkapaciteten og sikre Fredericia Havn til fremtidens stigende container- og RO/RO godsmængder og samtidig understøtte ADP’s mål om at blive fossilfri i 2030. 

Læs mere

Fredericia Shipping A/S og ADP A/S etablerer fælles selskab til drift og udvikling af Danmarks 2. største containerterminal på Fredericia Havn

 

Fredericia Container Terminal bliver den første containerterminal i Danmark med direkte kobling mellem havn og baglandsterminal.

Læs mere