Danmarks 3. største containerhavn

Container

Port of Fredericia

Fredericia Havn er Danmarks 3. største containerhavn/containerterminal og Region Syddanmarks største. Havnen fungerer som feederhavn med flere ugentlige afgange med containere mellem bl.a. Hamburg, Bremerhaven og Antwerpen. De direkte og frekvente forbindelser til store europæiske havne varetages af rederierne Unifeeder, MSC , X-Press Feeders og Hapag Lloyd og giver adgang til destinationer over hele verden.

 

Stort opland for containergods

Fredericia Havn har et stort opland for containergods, og import og eksport i containere har stor betydning for mange af regionens virksomheder, som via rutenettet fra Fredericia Havn har god opkobling til globale og europæiske markeder. I forhold til den indenlandske distribution ligger Fredericia Havn i et multimodalt knudepunkt med nem adgang til motorveje og jernbane, hvilket giver optimale betingelser for nem og effektiv håndtering og omladning af containergods.

 

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.ListLinkText }}

Effektiv containerterminal

Den fleksible og hurtige betjening af containere på Fredericia Havn varetages i samarbejde med havnens professionelle operatører. Med 15 meter vanddybde, stor krankapacitet og et stort kajnært containerareal tilbyder Fredericia Havn en effektiv og sikker håndtering af containergods.Se video af en effektiv containeroperation på Fredericia Havn

Hapag-Lloyd opgraderer kapaciteten på feederservicen på Fredericia Havn

Hapag-Lloyd har siden 2017 haft ugentlige feederanløb mellem Fredericia og Hamburg. Efter blot ét år har ruten haft god effekt, og derfor kobles Fredericia Havn på en ny feederrute med større skibe, som kan fragte op til tre gange så meget gods.

Læs mere